Ga naar inhoud


[Kabel] Kabelaar en glasvezelaanbieder in één hand in Krimpen aan de IJssel


Gast calculator

Aanbevolen berichten

Gast calculator

Krimpen aan den IJssel krijgt glasvezelnetwerk

 

Op dinsdag 10 november 2009 hebben de gemeente Krimpen aan den IJssel en Communi-cation Infrastructure Fund Krimpen B.V. (CIF Krimpen) een convenant gesloten voor de aan-leg van een glasvezelnetwerk in Krimpen aan den IJssel. De ondertekening door wethouder Bart Prins en Martijn Visser, namens CIF Krimpen, vond plaats om 16.00 uur in het raadhuis van Krimpen aan den IJssel.

 

De aanleg van het glasvezelnetwerk start eind 2009. Het nieuwe netwerk is geschikt voor de levering van kwalitatief hoogwaardige diensten voor TV, internet en telefonie. Minimaal 90 procent van de Krimpense huishoudens hebben door de aanleg medio 2011 de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te nemen.

 

Krimpen aan den IJssel heeft na de realisatie als een van de eerste gemeenten in Nederland een glasvezelnetwerk en is daarmee klaar voor de digitale toekomst.

 

Communication Infrastructure Fund Krimpen B.V. is eigenaar van het bestaande COAX net-werk in Krimpen aan den IJssel. CIF Krimpen is een dochtermaatschappij van Rabo Bouw-fonds Communication Infrastructure Fund C.V.

 

 

http://www.dichtbijelkaar.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=312:krimpen-aan-den-ijssel-krijgt-glasvezelnetwerk&catid=75:gemeente-krimpen-aan-den-ijssel&Itemid=164

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...