Ga naar inhoud


humax icrd pvr


reitrop1

Aanbevolen berichten

Ik heb mij een humax icord HDTV pvr aangekocht in duitsland om in belgie te gebruiken, ik heb het toestel kunnen instaleren met een ci module en media kaart van tv vlaanderen helaas kan ik met moeite en veel problemen amper de HD kanalen van kanaal Digitaal en TV Vlaanderen laden telkens komt de melding geen sinjaal of zender is gecodeerd, ik heb een duo lnb en een scotel van 60 op 65 centimeter, kan mij iemand helpen met dit proleem.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

De CI module van Canal D en TVV werkt niet vlekkeloos met de ICORD. Mijn ICORD is voorzien van een CI module van aston en dan laatste versie. En deze geeft geen problemen.

 

Met groet,

 

IcordHD

TRIAX 78 met 3xInverto Multiconnect quad LNB Astra 19/23/28

Humax IcordHD astoncam2.25

Panasonic TX50VT30EA + astoncam2.25 / 46PZ80E / NEC

Ziggo met een Humax iHDR5050 ontvanger.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
  • 3 maanden later...

Werkt deze ontvanger onder Linux?

 

Het is een linux ontvanger, maar wel gesloten.

Je kunt dus (bijna) niets aanpassen in de ontvanger.

Er is wel een scriptje waarmee het mogelijk is om opgenomen films te streamen.

Satelliet spullen verkocht, kijk nu met plezier via de kabel (Ziggo)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Ik ben erg enthousiast over mijn Humax 5200C en heb dit ook aan mijn ouders laten weten. Na enig speurwerk op de diverse internationale sites van Humax viel mijn oog op de Humax iCord HD+.

Dit is dus een ontvanger waarin mijn ouders mogelijk geïnteresseerd zijn.  Mijn vraag is nu of deze ontvanger goed werkt in combinatie met CanalDigitaal. In deze draad las ik al dat het niet vlekkeloos zou werken met de standaard CanalDigitaal CAM, maar dat Aston wel zou werken. Zijn er dan verder nog problemen betreffende de hoofdfunctionaliteit? Daarmee bedoel ik: met mijn Humax 5200C kan ik opgenomen programma's van de interne schijf naar m'n computer downloaden via FTP en dan openen of bewerken. Is dat ook mogelijk met een iCord HD+ die met CanalDigitaal werkt? Ik weet dat het wel kan als je 'm in Duitsland inzet, maar past CanalDigitaal misschien beveiliging toe teneinde dit te voorkomen (Zoals Ziggo met HBO)?
 
En draait de box een beetje stabiel? IK heb hier ook al gelezen dat er soms problemen zijn met de EPG-informatie. Komen die zaken vaak voor?
 
Mijn ouders zouden deze box willen gebruiken in Portugal, in een Duo-LNB setup met twee linefeeds. De schotelgrootte aldaar is ~100cm (1m).
 
Zijn er dan nog speciale zaken waarmee rekening gehouden dient te worden? Ter informatie: mijn ouders gebruiken nu de Homecast HS9000 CI CD PVR. Deze werkt nu eigenlijk wel goed, maar heeft erg veel stabiliteitsissues. Daarvoor zijn we al meerdere keren bij de leverancier en bij Homecast zelf geweest, met wisselende resultaten. Nu wil met name mijn vader eigenlijk wel een andere decoder, en ze hebben mij daarom gevraagd om uit te zoeken. Vandaar dat ik nu hier deze vragen stel. Ik hoop dat jullie me ermee willen en kunnen helpen. Alvast bedankt!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...