Ga naar inhoud


Onbekende ontvangers Sunray


Poetsdoekje

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

Ben alweer een flinke tijd offline geweest, ik weet ook niet of mijn onderwerp ook al eerder ter sprake is geweest, kan het ook nergens vinden, maar ik probeer het toch.

 

Ik zag op een website enkele leuke ontvangers staan onder het merk Sunray, bijvoorbeeld de Sunray SR3 en de Sunray Sun800SE.

 

Kent iemand deze ontvangers en zijn er gebruikerservaringen?

 

alvast dank voor de informatie

aangepast door Poetsdoekje

En de hartelijke groeten van Poetsdoekje...

 

COMPUTERS ??!!.... De meeste fouten zitten tussen het toetsenbord en de stoel........

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je wat rond googlet zie ik veel positieve postings...

Mijn mening over 'namaak' is dat het gewoon veel goedkoper moet zijn dan het origineel... is het dat, vind ik het al lang OK... de kwaliteit moet je volgens mij altijd afwachten... behalve een paar echte A-merken komt toch alles uit "verweggistan".

  • Like 1

- VU+ Ultimo 4K met 1x DVB-S2 FBC Twin + 1x DVB-C/T2 Dual tuner met VTI icm 2x een CityCom 2000 CCA850 voor Thor 1W en Astra 19.2Ost
 

 

Missachtet wird, was es umsonst gibt  (Else Pannek)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is wat kort door de bocht. SunRay is de naam van clone Dreamboxen. Buiten het kwaliteits issue, je stimuleert hiermee plagiaat door zo'n toestel te kopen terwijl Dream Multimedia het apparaat heeft ontwikkeld en nu zijn inkomsten misloopt. Daarbij gebruiken deze clones ook Security SIMs die normaal updaten onmogelijk maakt. Je moet zoeken naar de correcte file voor jouw specifieke ontvanger. Ga je in de fout dan zit je met een Error 01 No CA. Found... Als laatste zitten er vaak inferieure elektronische componenten in waardoor de levensduur en functionaliteit vaak flink wordt beperkt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Sunray zijn inderdaad gewoon clones...dus kunnen hier verder niet besproken worden.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...