Ga naar inhoud


Nieuwe eigenaar Online.nl, CanalDigitaal en TV Vlaanderen


Sprietje

Aanbevolen berichten

Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft een nieuwe meerderheidsaandeelhouder. Astorg Partners heeft een groot deel van de aandelen van Providence Equity Partners overgenomen. Dat meldt Unquote.

M7 Group is in Nederland actief met de tv-aanbieders CanalDigitaal en Online.nl. In België is het Luxemburgse mediabedrijf eigenaar van TV Vlaanderen en TéléSAT. Verder is M7 Group actief op tv-markten in Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Al langere tijd waren de investeringsbedrijven Providence en Airbridge – de aandeelhouders van M7 Group – op zoek naar een koper voor de meerderheid van de aandelen van het Luxemburgse mediabedrijf. M7 Group geeft zelf aan meer dan drie miljoen abonnees te hebben.
Driehonderd miljoen euro

Unquote meldt dat beide investeringsbedrijven met de verkoop rond de driehonderd miljoen euro wilden ophalen. Het is niet bekend hoeveel Astorg Partners voor het meerderheidsbelang in CDS TopCO – het moederbedrijf van M7 Group – heeft betaald. Zowel Providence als Airbridge blijven in CDS TopCO met een significant minderheidsaandeel actief.
2007

Providence Equity Partners nam in 2007 de tv-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen van Airbridge over. Airbridge bleef een minderheidsbelang in beide aanbieders houden en bleef verantwoordelijk voor het management van de aanbieders. In 2009 werd M7 Group in Luxemburg opgericht en kwamen de tv-aanbieders als merknamen onder de vlag van dit bedrijf terecht. Daarna breidde M7 Group het werkterrein naar andere Europese landen uit. De overname moet nog door mededingingsautoriteiten worden goedgekeurd en wordt hierdoor naar verwachting in het derde kwartaal van 2014 effectief.

Bron: TotaalTV, zie: http://www.Bron: Totaal TV/nieuws/16918/nieuwe-eigenaar-online.nl,-canaldigitaal-en-tv-vlaanderen.html
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

  • 2 weken later...

uh ik zag 36 euro op de reclame

maar doet er niet toe!

 

het zijn fijne gasten

 

Astorg Partners is an independent private equity firm with over €2 billion of funds under management. In a spirit of genuine partnership, we invest in high-potential industrial or services companies, which are often family owned and backed by management teams combining operational success with an entrepreneurial motivation.

maar de mede dingings authoriteit moet de kartel vorming nog even tegen het echte daglicht houden

Als iemand zo iets over mij zegt sla ik hem op z'n bek

😁

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

sterker nog zie op die site er maar achter te komen welke zenders je nou eigenlijk krijgt, nergen een zenderlijst te vinden

Mutant HD2400,Vu+ Duo, Xtrend ET6000, 2x Relook 400s,

Skystar2 en Wavefield  WV85THDS schotel 1W/5E/9-10E/13E/19.2E/23.5E/28.2E en de satellietmeter Xsarius HD easy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...