Ga naar inhoud


Philips 42PFL9803H-10 met gekleurde verticale lijnen


gps

Aanbevolen berichten

Gezien bij deze TV van m'n buurman even verderop. 

Regelmatig, dus niet altijd, komt er na het aanzetten iets rechts uit het midden een verticale balk van ongeveer 10 cm breed met allemaal fijne gekleurde verticale lijnen door het beeld. Na een minuut of 5 verdwijnen de fijne gekleurde lijnen en worden het 2 verticale balkjes in vaag grijs en vaag oranje en weer even later is het 1 grijze verticale balk. Na 15 a 20 minuten verdwijnt de balk en is het beeld weer goed en blijft het goed. Iemand hiermee bekend?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als ik het goed begrijp zijn die Flexkabels één geheel met het LCD panel en dit zou dan vervangen moeten worden en dat zal wel te kostbaar zijn? Buurman heeft in 2009 ruim €3000,- betaald voor dit toestel.

aangepast door gps
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Dit lijkt op een fabrieksfout.

Indien je niet veel last hiervan hebt, zou ik het zo laten. Maar gezien het bedrag dat de buurman heeft betaald, en toch wel een kort tijdbestek van dit defect, zou ik dit niet zo erbij laten.

 

Het merk Philips heeft een naam hoog te houden. Gewoon afdeling support bellen. Nadruk leggen op een fabrieksfout, en dat het plezier in tv kijken je wordt ontnomen.

 

Veel succes

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Ik ben bang dat je na 5 jaar de boodschap krijgt dat Philips nieuwe toestellen verkoopt en dat na 5 jaar het een goed moment is om er een aan te schaffen.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Enne koop geen Philips meer,die hebben al jaren geen eigen productie meer, word allemaal voor een zo laag mogelijke prijs in China geproduceerd. :/ .,vandaar er zoveel panels uitvallen,want het mag tegenwoordig niet te lang meegaan.

Dus de naam is het enige made in NL.

aangepast door columbo
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...