Ga naar inhoud


RE-9000 HD PVR neemt niet op


mirko88

Aanbevolen berichten

De situatie is als volgt:

Ik neem een programma op en er staan nog meer opnames geprogrammeerd in de guide.

Ik zet tijdens de opname de Rebox uit. Er verschijnt dan een pop up in beeld, die vraagt 'wilt u de opname stoppen?' En de keuze mogelijkheden ja, nee of annuleren. Als je geen keuze maakt, dan gaat de Rebox niet uit. Maar vervolgens heb je de onhebbelijkheid, dat zolang de pop up er staat, de nieuwe opnames niet gestart worden. Je komt er dan later dus achter dat de opnames die je wilde niet gemaakt zijn.

 

Nu wil ik de opname nooit stoppen, als ik de Rebox uit zet, dus die pop up is voor mij volledig overbodig. Kan ik dat ergens in het menu aangeven, zodat die pop up nooit meer komt?

 

Waarom is dit een probleem voor mij? Ik werk met een Logitech Harmony Ultimate remote en die werkt met macro's. Als ik de activiteit TV Kijken stop, dan gaat de TV uit en bedient de afstandbediening niet meer de Rebox. Ik zie het pop up scherm dus niet en kan niet op nee klikken om aan te geven dat ik het openemen niet wil stoppen. Gevolg: ik mis de opnames die ik had willen maken......

 

De oplossing die het meest voor de hand ligt is dus dat die vervelende pop up nooit meer komt.

Als dat niet kan, moet ik misschien heel creatief worden op de afstandbediening, maar dat is omslachtig en kost meerdere handelingen en moet ik elke keer als ik de Rebox met de afstandbediening uitzet bedenken of ik iets aan het opnemen ben met daarna nog een opname of niet......

 

Iemand een oplossing?

Alvast bedankt!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Geachte,

Op de popup dien je te antwoorden met 'neen', dus opname niet stoppen. Je ziet toch dat hij opneemt of niet?

Rebox gaat uit en zal herstarten bij ogenblik van aangegeven opname. Die popup kan je ook niet verwijderen, is ingebakken in software.

Erudiet

aangepast door Erudiet
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...