Ga naar inhoud


VU+Duo loopt vast met Openpli


Gast Pieter19

Aanbevolen berichten

Plotseling bij het zappen trad vanmiddag een probleem op met de VU+Duo, draaiend met Openpli 4 (Enigma 2013-09-08). Hij bleef steken bij een Franse zender die in het Arabisch uitzendt. Melding: we are really sorry your STB encounter a software problem. Restarts in 10 seconds. Dat deed hij, maar zonder geluid en in beeld stond als datum 1 januari 1970. Het was niet mogelijk van zender te veranderen, noch het menu te bereiken. Ik heb de Openpli software gedownload en via een USB-stick geflasht, maar hij startte weer op met dezelfde Franse zender en gaf daarna hetzelfde storingsbeeld in groen (die heb ik via de smartphone gefotografeerd en die zit hier als bijlage bij).

Kan iemand mij helpen hoe een en ander is op te lossen?

post-54759-0-70088500-1416415276_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites


VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Plus het feit dat hij vastloopt op de HbbTV plugin die klaarblijkelijk geladen is. Overigens is het niet handig om HbbTV momenteel te gebruiken. Is geen standaard en iedere content aanbieder doet er het zijne mee. Doet de Duitse HbbTV het, dan valt de Nederlandse HbbTV uit, fix je dit dan doet de HbbTV van Duitsland het niet. De meeste STB's zijn overigens veels te traag en hebben te weinig geheugen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stevie bedankt, dit was inderdaad hetzelfde probleem. De suggestie van Boaz om zonder coax op te starten verhielp de narigheid. Dank voor de snelle reactie. Dit forum is op zulke momenten goud waard.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...