Ga naar inhoud


interne schijf recovery


Gast peterp

Aanbevolen berichten

ik heb een 1 tb interne schijf die ik per abuis voor 1% heb geformatteerd,,is er iemand in de omgeving van Heerlen die een recovering kan maken voor mij,zou wel zeer blij zijn :)  :)  :)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Recovery wordt lastig. De eerste FAT sectoren bevatten linked clusters. Wordt dus een scan van de Data area en dat duurt heeeeeeeel erg lang.. Backupje is dan handiger en veel veel sneller...

Link naar reactie
Delen op andere sites

heeft u wel eens met unformat gewerkt???en haalt dat alle bestanden die geformatteerd zijn terug,of alle bestanden geformatteerd en NIET geformatteerd,want zoals ik melde  IK HEB DE COMPUTER UITGEZET NADAT HIJ 1% AL HAD GEFORMATTEERD de rest is naar ik aanneem niet geformatteerd maar als ik er weer wat wil opzetten  krijg ik de mededeling dat ik eerst MOET formateren en dan heb ik een keuze menu  formateren of annuleren

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals hiervoor gezegd aansluiten als slave en dan  moet je eerst een image nemen van je HDD en veilig wegstoppen  en pas dan kan je zonder verder verlies een unformat ed proberen. Of start  op van een dvd of usb en met een beetje geluk zal de unformat alles terugtoveren als je tenminste nog niets overschreven hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kom heren, aansluiten als slave is uit het IDE tijdperk. Sata schijven sluit je gewoon aan.  Je kunt met bijna elke redelijk recovery programma waarschijnlijk de meeste data wel terug halen als je een quickformat had gestart. Houdt er wel rekening mee dat het best lang gaat duren en dat je een andere schijf erbij nodig hebt waar je alle teruggehaalde bestanden terug zet.

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...