Ga naar inhoud


geen signaal meer


dtslife

Aanbevolen berichten

hallo

ikheb boven op de slaapkamer een vu dou, die hield er ineens mee op,geen signaal meer, dus de disecq switch vervangen{maxdigitaal md41 se} box opgestart en weer beeld.

wil mn vrouw later op de avond tv kijken in bed,doet die weer hetzelfde,heb op de zelfde schotel op de slaapkamer van mn zoon ook een ontvanger zitten en die heeft gewoon beeld.

de oude  disecq switch en de nieuwe zijn precies dezelfde.

wat kan er hier mis zijn, snap er niks meer van. :(

wie heeft zelfde euvel gehad en weet de oplossing?

bvd dtslife

Link naar reactie
Delen op andere sites


Rode led ?

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kabel/connector probleem in jouw aansluiting? Sluit de VU Duo eens aan op de aansluiting van je zoon. Daar weer beeld, kabel connector of Diseqc switch. Daar ook geen beeld VU Duo stuk....

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja. vu op andere schotel aangesloten en gelijk weer beeld,terug naar boven,daar aangesloten en geen beeld, dus denk inderdaad dat het een pruts diseqc switch is, maar voorheen geen problemen gehad en exact de zelfde diseqc switch vervangen.... toen beeld en ff later niet meer. nu buiten maar de ladder plaatsen en nog een keer een andere switch proberen en anders een goede switch zien te bemachtigen

bedankt tot zover mensen, wordt vervolgd :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

nieuwe switch gekocht en had nog steeds probleen,maar het was toch een kabel binnenshuis,door het verschuiven van  iets is er iets losgeschoten bij de connector, opnieuw afgestript en erop gezet en gelijk beeld , conclusie: paar euro lichter aan een nieuwe switch maar dat mag de pret niet drukken,heb er nu wel een goede switch tussen zitten.

iedereen bedankt voor het meedenken.

vriendelijke groeten dtslife

ps: topic mag gesloten worden

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...