Ga naar inhoud


Topfield SRP-2401CI+ ook draadloos te verbinden met internet?


pel

Aanbevolen berichten

De ontvanger heeft ook een menu om 'm in een netwerk op te nemen. Op de achterzijde zit een LAN-aansluiting. Voor internet heb ik een draadloos modem. Ik heb weinig zin om een hele lange draad aan te leggen van de satontvanger naar de pc die in een andere kamer staat. Zijn er ook mogelijkheden om dit draadloos te doen en zo ja, wat moet ik dan hebben om bijv. op deze LAN aan te sluiten? Heb al eens op internet gekeken, maar ben niet zeker wat ik dan exact moet hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 3 maanden later...

Wat ik zo zie op internet ziet dit er op zich niet moeilijk uit, m.n. omdat er een WPS-knop op zit en ook op de router. Lijkt wel aardig als ik op http://nl.hardware.info/reviews/1945/2/netgear-wnce2001-review-werkingafga. Bedankt voor de tip.

 

Heb deze Netgear WNCE2001 gekocht. Met de WPS-knop de verbinding instellen werkt het makkelijkste. Daarna zet ik de WPS-knop op de router weer uit. Voor de veiligheid liet ik me vertellen. Samengevat: Draadloze verbinding is mogelijk met deze Netgear. Ik gebruik de aparte voedingsadapter om de voeding van de Topfield niet extra te belasten. (Lichtnet heeft stroom zat...)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...