Ga naar inhoud


apk van een app downloaden


marco24

Aanbevolen berichten

op de tablet van mijn zoon kan hij een bepaalde app/spel niet downloaden (not compatible)

 

echter op internet de apk van het spel gedownload, dan installeren en het spel werkt prima

 

nu is er een verplichte update van het spel , en lukt de update met de playstore niet (maar kan ook niet meer spelen , alleen updaten)

 

hoe kan ik zelf de nieuwste versie als apk uit de appstore downloaden , en zo handmatig installeren

 

met vr gr

marco

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast Mimisiku

Let wel héél goed op! APK bestanden los van internet halen buiten de Playstore om is vragen om problemen.. Meestal (bijna altijd) doorspekt met AdWare/Malware of nog erger! Vooral bij Russische herkomst levensgevaarlijk...

Link naar reactie
Delen op andere sites

... en dat laatste blijkt niet altijd duidelijk te zijn.

 

Er worden apps in perfect Nederlands aangeboden waardoor zij als betrouwbaar zouden kunnen worden aangemerkt maar wel uit een minder betrouwbare locatie afkomstig zijn.

Mac Mini M2 2023 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021

Link naar reactie
Delen op andere sites

't is maar voor op de tablet voor mijn zoon. (net 6 jaar)

 

een google account zonder saldo en weinig info.

 

dus erg bang ben ik niet voor misbruik

 

 

of zou er een truuk wezen om toch via de playstore te installeren op die tablet ('t werkt nu ook alleen de check van de playstore houd 'm tegen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

Als de hardware van de tablet niet voldoet aan de minimale eisen die de Playstore stelt gaat dat niet werken. Vaak moet de tabletmaker ook nog een fee betalen voor de licentie. Zo'n Yingyang firma vertikt dat natuurlijk om zijn prijs cocurrerent te houden. Dus wordt dat underground soctware. Niet getest op malware, trojans en virussen. Omdat de malware, virusmakers dit weten wordt het dus een vicieuze cirkel. Nooit, maar dan ook nooit installeren. Levensgevaarlijk! Houd er rekening mee dat die malware juist via je eigen WiFi snuffelt en zo pribeert je thuisnetwerk te infiltreren. Zo raken je luxe tablets, PC, laptops dus ook besmet!! En dan is de beer los... Een niet gebruikt Google account is hierin niet relevant... Het is je netwerk.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe bedoel je bangmakerij, het valt allemaal enorm mee zoveel zal er niet mis gaan Android is niet compatible met Windows of Linux of MAC dus besmetting van je PC is een fabeltje, je thuis netwerk heeft ook niets te vrezen als je een onbekend appje installeerd, ik doet niet anders.

 

Ik zou je bijna willen vragen om met bewijs te komen met wat je allemaal beweerd :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

Lees de Android fora maar eens door dan zou ik zeggen: met enige regelmaat NU.nl.... Zou zeggen, blader de archieven eens door....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

Oké.. Eerlijke deal! Laatst in het nieuws b.v. Het alom polulaire WhatsApp. In de playstore gewoon te laden. Bij andere tablets (even voor het vergelijk een Yarvik en een K7 die géén playstore hebben). Whatsapp geladen via een op het net gevonden .apk. Deze geïnstalleerd. Direct na installatie en eerste gebruik 14 nieuwe processen! En een zooi pop-ups bij spellen waar ze voorheen niet voorkwamen.. WhatsApp weer verwijderd. 14 processen bleven... Tablet opnieuw geflashed.. 14 processen verdwenen..

 

Voorbeeld 2:

Spelletje uit de Playstore (Angry Birds).. Vraagt toegang tot geheugen, contacten en netwerk.. Voor het spel nodig.

Angry Birds als .apk van het net, toegang to geheugen, contacten, netwerk, foto's, opslagmedium, deviceid...

 

Wil je nog meer voorbeelden? :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja ondanks dat je andere apk bestanden installeerd moet je er ook niet zomaar klakkeloos iets op zetten want dan is het gewoon eigen schuld dikke bult en ben je zo´n tablet gewoon niet waard. Mijn tablet staat vol met apks die niet van de playstore afkomen en heb geen enkel probleem daarmee. En sommige apk bestanden kun je niet van de playstore halen zoals bijv. Adblock Plus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Daarom alleen maar apps downloaden waarbij staat dat ze geen malware bevatten. :P

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je en beetje leest en goed kijkt hoeven 3e party apps helemaal geen probleem te zijn, mensen die zeggen dat op de playstore verkeerde apps staan hebben naar mijn mening een ipad en dan weet moi al genoeg :) Playstore heeft al sinds een tijdje een controle systeem voor foute apps en dat schijnt best betrouwbaar te werken.

 

3e party apps kun je gerust installeren zolang je maar goed kijkt en leest en niet zomaar gelijk zonder pardoes erop kwakken, eigenlijk is het gewoon hetzelfde als onder Windows daar moet je ook niet zomaar klakkeloos iets gaan installeren zonder op zijn minst een beetje te weten met wat je aan het doen bent.

 

Maar als foute apps je netwerk besmetten zou het op de openbare wifi punten wel heel gevaarlijk worden toch :) Tipje als je dat geloofd dan totaal geen openbare wifi netwerken meer gebruiken zonder pw of met pw, denk dat de meesten wel beter weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

Werkt niet automatisch op alle tablets. Op mijn Samsung Galaxy Tab kon ik die gewoon uit de Speelwinkel downloaden en installeren.. Geen enkel punt! En inderdaad: die tablet heeft een GSM module... Het bewijs is hier niet of het op een tablet mag draaien, maar het verschil tussen officieel installeren via de SpeelWinkel versus een losse apk van ergens op het net.... Dat bewijs/voorbeeld wilde je graag zien. Waarvan akte.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...