Ga naar inhoud


Zenderwijzigingen en nieuwe zenderlijsten 21 april 2015


Sprietje

Aanbevolen berichten

CanalDigitaal biedt op 21 april 2015 nieuwe geforceerde zenderlijsten aan (zowel de HD- als de SD-versie).

Ontvangers van de merken M7, Philips en een groot aantal andere ontvangers laden nieuwe zenderlijsten automatisch in. Heeft u een ontvanger waarbij de zenderlijst handmatig moet worden vervangen? Bekijk dan onze video met instructies over het inladen van een zenderlijst.

Overzicht van wijzigingen
Hieronder vindt u de zenderwijzigingen die in de nieuwe zenderlijsten verwerkt zijn. Laadt uw ontvanger de zenderlijsten automatisch in, dan kijkt u automatisch naar de zenders via hun nieuwe uitzendfrequenties. U hoeft ze dan niet handmatig toe te voegen.

Nautical Channel HD
De watersportzender Nautical Channel HD keert terug op de satelliet. Nautical Channel HD is het enige internationale tv-kanaal dat 24 uur per dag programma’s uitzendt over watersporten en watersportbeleving! De zender keert terug op kanaal 58 van de HD-zenderlijst i.c.m. het EntertainmentHD-pakket of TopHD-pakket. Om Nautical Channel HD handmatig in te laden gebruikt u de volgende gegevens: ASTRA 23,5 – 11.797 – H – 29.500 – 3/4 – DVB-S2 – 8PSK.

Reality Kings
De zender Reality Kings (erotiek, 18+) wordt toegevoegd aan het zenderaanbod van CanalDigitaal. De zender is te zien met het EntertainmentHD-pakket en TopHD-pakket. U kunt deze zender met een pincode afschermen, wanneer u bijvoorbeeld jonge kinderen heeft. Kijk in de handleiding van uw ontvanger hoe u dit doet. Indien nodig, gebruik de volgende gegevens om de zender vanaf 21 april handmatig in te laden: ASTRA 23,5 – 11.856 – V – 27.500 – 2/3 – DVB-S2 – 8PSK.

Brazzers TV Europe
De zender Brazzers (erotiek, 18+) gaat verhuizen. Om de zender vanaf 21 april handmatig in te laden kunt de volgende gegevens gebruiken: ASTRA 19,2 – 12.721 – H – 23.500 – 2/3 – DVB-S2 – 8PSK. De zender is te zien met het  EntertainmentHD-pakket en het TopHD-pakket. Ook hiervoor geldt dat u deze zender met een pincode kunt afschermen.

Dorcel TV
De zender Dorcel TV (erotiek, 18+) verdwijnt uit het zenderaanbod van CanalDigitaal.

Indien u de ongeforceerde zenderlijst van 8 april niet heeft ingeladen worden ook onderstaande wijzigingen van kracht met het inladen van de zenderlijst van 21 april:

Food Network HD-versie vervangt Food Network in SD
De zender maakt deel uit van het FamilieHD-, EntertainmentHD- en TopHD-pakket. Als u de zender handmatig wilt toevoegen gebruikt u de volgende gegevens: ASTRA 23,5 - 11.914 - H - 29.900 - 2/3 - DVB-S2 - 8PSK.

Travel Channel HD is verhuisd van transponder (op de satelliet)
De zender blijft te zien vanaf het FamilieHD-pakket. Als u de zender op de nieuwe uitzendfrequentie handmatig wil toevoegen gebruikt u de volgende gegevens: ASTRA 23,5 - 11.914 - H - 29.900 - 2/3 - DVB-S2 - 8PSK. Travel Channel HD blijft ook nog enige tijd te zien via de huidige uitzendfrequentie.

Zenderwijzigingen gepland voor de maand mei

De Vlaamse zenders Eén en Canvas worden op dit moment doorgegeven in zowel SD als in HD. De versies Eén SD en Canvas SD verdwijnen uit het zenderaanbod van CanalDigitaal. Eén SD stopt per 26 mei. Canvas SD stopt per 19 mei. Eén HD en Canvas HD blijven beschikbaar. De HD-zenders voegt u indien nodig handmatig toe met de volgende gegevens: ASTRA 23.5 – 11.187 – H – 27.500 – 2/3. Deze Vlaamse zenders in HD maken deel uit van het Basis-pakket, het Recreatie-pakket, BasisHD-pakket, FamilieHD-pakket, EntertainmentHD-pakket en het TopHD-pakket.

 

Dit is te lezen in het laatste nieuws van CanalDigitaal

Link naar reactie
Delen op andere sites


De geforceerde zenderwijzigingen van 21 april zijn vanochtend doorgevoerd.

Ze zitten op de volgende posities:

48 -Food Network nu in HD

58 -Nautical Channel HD

265 -Reality Kings

266 -Brazzers TV Europe

 

 

Ook toegevoegd.

365 Heat

368 Magic.

Ik heb een M7 MZ 101 ontvanger.

Canal Digitaal ik mis, Discovery, Eurosport 1&2, TLC, Animal Planet en ID 

Graag Fox, SBS9, RTL-Z, Comedy Central, Spike, Nickelodeon, 24 Kitchen,  History en MTV NL in HD.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sommigen melden dat ze die of deze zender niet meer kunnen ontvangen maar vaak zijn dat alleen de zendernummers die zijn veranderd.Jammer genoeg duurt het soms enige tijd vooraleer alles up to date is en met de vele veranderingen voor de niet freaks soms moeilijk bij te houden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...