Ga naar inhoud



tonk

Aanbevolen berichten

beste forumleden,

ik heb een rebox 9000 thuis en op de camping een rebox 4220. thuis maak ik een kopie van opgenomen bestanden om die vervolgens op de camping af te spelen op genoemde 4220 die ik dus als player gebruik, op de camping heb ik geen schotel. als een bestand groter is dan 3.99 gb. bv. 500 gb. dan speelt hij +/- 1,5 uur af, dat zal dan ong. 4 gb.zijn en dan stopt hij met afspelen. thuis op de re9000 speelt hij wel helemaal af. wat moet ik doen? alvast bedankt.

vrgr. ton könst

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast Mimisiku

4 GB is maximum formaat voor een FAT32 schijf. Indien mogelijk formatteren in ext3 of ext4 als dat ding dat tenminste accepteert. Het is een Linux formaat... Geen idee waar een Rebox op draait...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus de bestandsstructuren zijn vergelijkbaar, maar het automatisch overgaan van x.ts naar x.ts1 doet de 4220 kennelijk alleen maar als de opname ook op de 4220 gemaakt is.

 

Je zou de volgende mogelijkheden kunnen proberen:

 

- verander extensie x.ts1 naar y.ts

Je moet dan y.ts apart afspelen.

 

- je kunt ook kijken of de 4220 ts bestanden groter dan ca 4 Gb wil afspelen. Dan moet je x.ts en x.ts1 aan elkaar knopen tot 1 file. De procedure beschreven in  http://www.izitips.com/video-tips/how-to-join-merge-ts-files-together/ werkt daarvoor perfect.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...