Ga naar inhoud


Philips UHD Media Player komende zomer eindelijk leverbaar


Sprietje

Aanbevolen berichten

In Totaal TV is het volgende te lezen:

De Philips UHD880 Media Player is vanaf komende zomer eindelijk leverbaar. Deze werd al vorig najaar aangekondigd. De introductie werd telkens vertraagd tot nu halverwege dit jaar.

Philips gaat de UHD 880 mediaspeler, uitgerust met 4K-ondersteuning en Android 5.0 Lollipop, eindelijk uitleveren. Deze is in feite een HEVC decoder en maakt daarmee de UHD schermen geschikt voor het kijken naar meer 4K diensten. Een aankondiging voor het tweede kwartaal lijkt nu naar de zomer te zijn verschoven. Vanaf half augustus krijgen bezitters van toestellen uit het duurdere segment deze, na registratie, gratis toegestuurd.
Niet bij elk Philips UHD toestel gratis
De mediaspeler is gratis verkrijgbaar voor diegenen die sinds 2013 een high-end UHD tv van het bedrijf gekocht hebben. Opmerkelijk is dat er dus géén update met Android 5 Lollipop, HDMI 2.0 en HEVC (h.265) voor de schermen zelf komt, maar hiervoor de losse mediaspeler dient te worden aangeschaft. Wie een UHD toestel uit de PUS8809-, PUS8909-, PUS9109- en PUS9809-serie kocht betaalt niets, anders kost de UHD880 249 Euro.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Veel geld, en naar ik begrepen heb, is netflix momenteel de enigste verstaanbare aanbieder in België.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...