Ga naar inhoud


algemene startvraag


motorcrosfreak

Aanbevolen berichten

beste vrienden

 

ik heb een trias schotel van 110 cm nu er zit een duo lno kop op voor tv vlaanderen te kijken we gebruiken deze schotel op statief voor op de motorcross nu ik zou graag meer satellieten hierop ontvangen zoals hotbird,eutelsat,sirius wie weet of dat kan en wat ik moet doen ik heb de m7 decoder van tv vlaanderen die in het startpalet bij zit 

 

ook zoek ik nog of het kan om gratis tv vlaanderen te kunnen kijken zo ja wie wil me uitleggen hoe ik dit allemaal moet doen ik ben een nieuweling met schotels dus heb dit nooit eerder gedaan

 

wie wil me aub uitleg geven en helpen

 

 

MVG

 

motorcrosfreak

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast Mimisiku

Amai.. Wel oppassen wat je hier post. Het vragen/hengelen naar 'gratis' kijken vinden ze hier niet fameus.. De M7 bakskes bieden gelukkig op dat gebied niets, echt helemaal niets. De LAN verbinding is niet actief, de USB kun je gebruiken om opnames mee op te slaan. Let op: deze zijn wel gekoppeld aan jouw apparaat. Afspelen/kopiëren/bewerken is niet mogelijk. Je kunt wel via diseqc instellingen meerdere satellieten beheren. Afstelling is best kritisch, dus of dat fijn werkt voor een weekeinde kijken is maar de vraag.. Maar goed, het kán wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zal een heus werkje worden om dit telkens opnieuw uit te richten op verplaatsing. De paal waar je schotel aan gemonteerd is, moet loodrecht staan. Je zal buiten de benodigde lnb houder lnb's ook de benodigde disecq nodig hebben. Als je veel verplaatst, zal het uitrichten van de schotel alleen niet volstaan, omdat de afstand van de lnb's ook wijzigd. Of dit ook zo is binnen een gebruikte straal van enkele 100'den km, zullen andere specialisten daar graag meer over vertellen.

Maar of de m7 ontvanger al die sturingen aankan, vrees ik voor. Als dit gebruikt wordt op een plaats waar meestal maar 12V beschikbaar is, kan het misschien handig zijn om bij een nieuwe aankoop van een ontvanger, eentje te kiezen die op 12V speelt.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

Koop een simpele Enigma2 ontvanger die bijvoorbeeld OpenPli ondersteunt. Kun je naar wens koppelen aan een PC of laptop of router.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, als je voor tijdens de motorcross meerdere satellieten wilt ontvangen, kun je beter een automatische schotel nemen die de satellieten zelf zoekt.
Met een Triax 88 of 110 voor thuis kun je eigenlijk niet verder gaan dan de Astra 19,2, 23,5, 28,2 en Hotbird. Wil je meer, dan zul je een multifocusschotel moeten nemen.
 

aangepast door Sprietje
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

aziatiche zenders kan je zo ook ontvanger op astra sats enz 

ps welke zenders wou je ? ook wel handig om te weten

1x Dreambox 900UHD Openatv 7.4 2x  TRIAX 110 TDS 4x twin lnb 1x Channel Master 1.20

1x DREAMBOX 8000 HD pvr 1x Dreambox 800se  1x GIGABLU HD QUADPLUS  1x Sab unix triple 1x Xsarius Galaxy 4K  1x gigablue trio

1x Samsung UE65MU7070 4K Ultra HD Smart LED  1x Samsung  UE46F6650SSXXN led 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...