Ga naar inhoud


Mediaplayer voor streamen en kodi


Aanbevolen berichten

Hallo ik wil een andere media Player kopen omdat mijn Apple tv 3 niet alle bestanden afspeeld jullie weten vast wel welke ik bedoel video ts enzo maar nu wil ik op die nieuwe Player ook kodi zetten of bekijken en dat hij goed werkt met mijn nas synolgy en dat ik bv kan streamen met behulp van mijn ipad naar me nas en dan naar me media Player begrijpen jullie mij een beetje........? Zo niet hoor ik het wel wat voor info jullie nog meer willen weten

Link naar reactie
Delen op andere sites


Of je koopt een Android doos. Daar zit Kodi meestal al op. Een Raspberry Pi is ook heel leuk. Of je maakt zelf een HTPC met OpenElec.

 

Kodi speelt probleemloos van je NAS.

 

Streamen vanaf een iPad naar een NAS snap ik niet. Je zorgt er gewoon voor dat alle media op de NAS staat.

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat bedoel ik ook ik bedien wel mijn nas met mijn ipad en dan naar me Apple tv3 maar die speelt helaas niet alle bestanden af dus nu wou ik een andere media speler aanschaffen die alles afspeelt vanaf me nas en als er dan ook kodi op kan is dat meegenomen er hoef geen grote harde schijf in want ik heb me nas al

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja maar welke box speelt nu echt alles af en is goed stabiel want ik heb echt geen zin om over 2 maanden erachter te komen ohhhh shit dat kan hij niet afspelen of jammer hij hapert maar als dat had geweten......... Dan had ik liever 100 euro extra betaald dan had ik wel iets goeds zoals ik nu heb dus met mijn Apple tv3?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb goeie ervaring met de minix x8h icm met synology werkt dit perfect. Is android en xbmc. Is wat duurder dan de raspberry, maar is net wat je ervoor uit wil geven.

Topfield TF5000ci met aston 1.05, Amiko alien 8900, 80cm schotel gericht op astra 1 en 3 (duo lnb)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...