Ga naar inhoud


CanalDigitaal nieuwe abonnee altijd 17,95?


KogerChris

Aanbevolen berichten

Beste ebhoorn

Het is niet alleen dat abonnees van CanalDigitaal blijven vanwege het onvergelijkbare zenderaanbod want dat fta-zenderaanbod kun je ook zien zonder abonnement van CanalDigitaal. CanalDigitaal abonnees blijven omdat meer dan de helft van de klanten zich in het buitenland bevindt en die hebben geen andere keuze als het om Nederlandse zenders gaat.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat versterkt het beeld alleen maar. De optimale strategie is dan ook: Marktleider volgen qua prijs (ziggo) en dat doen ze ook. Nieuwelingen lokken en binden (zie aanbiedingen en minimale contractduur).

 

Mensen die geen geld/die geen geld over hebben voor een abonnement in Nederland zitten dan ook prima, want de NPO streeft naar gratis distributie van hun programma's in HD via DVB-T2  (zie hun beleidsplan) in 2017 en later.

 

Samengevat: krijg je als bestaande klant een lager abonnementstarief - dan ben je een bofkont. Koester dat aanbod, en beschouw CD als jouw beste vriend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Heren,

 

Bedankt voor de info, tips en interessante inzichten. Ik heb gekozen voor het 'lentevoordeel' abonnement. Alles meegenomen op vakantie naar Normandië en dat was een leuke oefening!

 

Gr.

 

Christiaan

Eerste schotel ervaringen in 2015: vakantie set van CanalDigital en BigBisat, 3x ALPS quad, Gigablue HD Quad + & Gigablue IPbox

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...