Ga naar inhoud


2 nieuwe sportzenders voor belgie,ook bij TVV ?


digitaal kijker

Aanbevolen berichten

dit meld proximus,en de tekst dat ze met nog providers praten interreseert me danig,

zouden ze praten met Tv Vlaanderen ook voor deze 2 sportzenders voor belgie aan te bieden?????

 

 

 

Eleven en Eleven Sports nieuw in sportaanbod Proximus TV

De nieuwe sportzenders Eleven en Eleven Sports komen in augustus beschikbaar in het sportaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus vandaag bekendgemaakt. Eleven en Eleven Sports zijn in handen van de Italiaanse ondernemer Andrea Radrizzani, die ook eigenaar is van Belgisch voetbalrechtenhouder MP & Silva. De nieuwe voetbalzender Eleven start vanaf 2 augustus op Proximus TV en zendt het Frans (Ligue 1), Italiaans (Serie A), Schots (Premier League) en Braziliaans voetbal en de Engelse FA Cup uit. Eleven Sports zendt vanaf 22 augustus diverse sporten uit zoals tennis, basketbal, wielrennen, volleybal en Formule E. De nieuwe sportzenders zenden de hele dag uit en in zowel SD als HD. Bovendien onderhandelt Eleven Sports Network nog met andere operatoren.

Eleven en Eleven Sports zullen bij Proximus TV beschikbaar zijn in de betalende zenderpakketten Proximus 11+ (9,95 euro per maand), All Foot (14,95 euro per maand) en All Sports (14,95 euro per maand). Bij Proximus 11+ is ook het Portugees voetbal en de UEFA Champions League inbegrepen. Proximus onderhandelt nog over het Spaans voetbal. All Foot bevat het internationale voetbal en sport (Proximus 11+) en Belgisch voetbal (Proximus 11), terwijl All Sports naast Proximus 11+, enkele sportzenders en een zender voor volwassenen heeft. Meer info over het sportaanbod bij Proximus TV kan u vinden op http://www.proximus.be 

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's.

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link naar reactie
Delen op andere sites


Denk het niet, ze praten met andere providers om nog enkele zenders aan hun pakket toe te voegen.

 

Helaas gaat het hier enkel om voetbal, en dit tegen forse prijzen.

Het gaat niet enkel om voetbal! Eleven gaat 2 zenders lanceren: een voetbalkanaal en een algemeen sportkanaal met o.m. tennis, basketbal en autosport.

 

Die forse prijzen zullen wel meevallen als je ziet dat Proximus die 2 zenders gewoon inpast in hun All Foot/Sports abonnement, zonder prijsverhoging.

 

Volgens een tweet van de eigenaar van Eleven praten ze nog met elk platform in België.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En ik hoorde dat er een prijsstijging is aangekondigd bij proximus tv vanaf september.

Of dit betrouwbaar is weet ik niet, kwam van een winkelier van een concurrent.

Misschien voo of zo, die het gaat aanbieden?

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

De prijzen zijn nog redelijk te noemen, vergelijk maar eens met buitenlandse aanbieders en dan zie je dat de premium pakketten hier in België niet echt duur zijn. Het All Foot/Sports pakket van Proximus bevat alle matchen uit de Belgische competitie, alle matchen van de Champions League vanaf de play-offs en daarnaast dus ook nog die 2 nieuwe zenders die vanaf augustus zullen starten met zowel voetbal als andere sporten. Of er een prijsverhoging zit aan te komen weet ik niet, ik ben ook geen Proximus klant.

 

Eleven praat nog met élke aanbieder in België dus ook Telenet en TV Vlaanderen aan Vlaamse kant neem ik dan aan. Telenet zegt ook zelf op hun Facebookpagina's dat ze nog in onderhandeling zijn met Eleven. Telenet zou er alleszins goed aan doen om die zenders ook toe te voegen aan hun nieuwe Play Sports aanbod, want dat is serieus afgeroomd doordat Eleven de rechten van 3 competities die Sporting Telenet vorig seizoen nog uitzond heeft gekocht.

 

Als sportliefhebber, en dan vooral voetballiefhebber, gaan we er in België wel op vooruit. En dat werd dringend tijd!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Internet comfort, telefoon en Proximus TV + All foot en je zit aan 80 euro per maand en dat nog zonder gesprekken, dat noem ik toch niet zo goedkoop hoor.

telenet is ook rond die prijs ;)

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's.

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is maar hoe je het bekijkt. Als voetballiefhebber valt dat wel mee, toen ik nog elke week naar het voetbal kon gaan kostte mij dat ook ongeveer 80 euro per maand en dan zag ik maar 4 matchen per maand... Nu heb ik als Telenet-klant voor 90 euro toegang tot elke wedstrijd uit onze Jupiler Pro League en ook buitenlandse wedstrijden en wat andere sporten én daarnaast is ook m'n internet betaald ;) Voor mij is het dus aanvaardbaar qua prijs omdat ik per speeldag zo'n 3-4 Belgische matchen live kijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...