Ga naar inhoud


Vaak glitches op zenders


Jan1962

Aanbevolen berichten

zoals de titel al aangeeft, heb ik de laatste tijd veel last van glitches op vooral de HD zenders.(zelfs de NPO zenders, welke ongecodeerd zijn) Ik dacht eerst dat het aan cccam (2.30) lag, was niet zo, heb deze vervangen door oscam, maar dat maakte niets uit. Ik heb het image ook vervangen, van PLi naar de laatste Open ATV. Maar de glitches blijven.

Ik kijk via de Dreambox naar de kabel (ziggo)

Wat zou het kunnen zijn?

DM7020HD, DM500HD, ziggo, sat13/19,2/23,5/28,2

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik zou ziggo maar eens polsen voor een oplossing, tenminste als je uitgesloten hebt dat je inpandige bekabeling niet de oorzaak is.

En het zou nog steeds je ontvanger kunnen zijn natuurlijk. Als je zelf geen andere box hebt om te proberen kun je misschien een buur eens vragen of je die mag lenen. Misschien hebben de buren zelf ook wel die glitches dan is het wel duidelijk dat het in de wijkkast zit ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet iedereen heeft een Dreambox natuurlijk, en al helemaal niet op de kabel staan. 't zou ook aan 't signaal zelf kunnen liggen. Op m'n tv zelf is het me nog niet opgevallen. (als ik de interne kabeltuner van de tv gebruik)

DM7020HD, DM500HD, ziggo, sat13/19,2/23,5/28,2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

Heb ook Ziggo op een DM8000 met de DVB-C tuner Philips CTU1216-Mk3. Wel gebruik gemaakt van nieuw AOP en gegoten afgeschermde kabels. Alle zenders rond de 41 dB signaal en prima beeld.. Regio Haarlem... Kaart wordt gebruikt met OSCam...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...