Ga naar inhoud


iPhone 3GS met iOS 6.1.6 in stembesturing modus


Gast Mimisiku

Aanbevolen berichten

Apple 3GS is in stembesturing geschoten. Krijg het niet meer uit. Schijnt te gebeuren als je én de On/Off knop en de Home toets tegelijk ingedruk houd. Ging per ongeluk, heb nu eenmaal grote handen. Heb het toestel in herstel modus gezet, werkt niet. Heb een chat sessie bij Apple gehad. Volgens hun niets aan te doen want het ding is 5 jaar + oud. Eigenlijk van de zotte. De functie kan wel AAN maar nooit meer UIT. Nu schijn je het met een gevangenis-uitbraak wel te kunnen maar daar heb ik géén verstand van en durf ik dus niet.. Het apparaat op zich is nu 100% in orde.. Weet iemand raad?

Via Apple heb ik het opgegeven, lukt het niet dan gaat hij 100% werkend de vuilbak in.. Dat is dus óók Apple schijnbaar...

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gewoon annuleren roepen en nee het is geen siri

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad. Geen Siri mogelijk. Ook 'annuleren' roepen doet niets. Op annuleren drukken ook niet. Komt namelijk vanzelf weer terug... Ga van het weekeinde naar de Apple Store en kijken of zij het uit kunnen krijgen. Zoniet gaat hij 100% werkend in de vuilbak.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Normaal als je de home knop en de on/off kort samen indrukt wordt een schermafbeelding genomen. Maar goed er zal wel iets anders mis zijn gelopen.

 

Heb je al een harde reset geprobeerd?

 

Hou de home knop en de on/off samen ingedrukt tot de iPhone afsluit en opnieuw opstart.

Dit kan tussen de 15 en de 60 seconden duren.

Je mag de knoppen terug loslaten als het Apple logo verschijnt.

 

btw: jailbraken is helemaal niet moeilijk. Je vind er heel wat informatie over op het net.

aangepast door Puch

iMac 27" macOS Sierra
iPhone 5s iOS 10

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, zelfs hard reset geprobeerd. Het wordt klaarblijkelijk in de ROM bewaard en weer teruggezet. Ook volgens Apple niet meer uit te zetten. Het is een veiligheidsoptie voor als je Home toets niet meer werkt.. Dit terwijl je hem aktiveert met de.... juist... De Home knop... Rare jongens die Romeinen...

 

Jailbreaken durf ik niet... De bestanden die nodig zijn voor iOS 6.1.6 kun je via geen enkele link meer downloaden. Stond op Mega.co.nz en daar is alles verwijderd.. Heb de iphoneclub geprobeerd. Geen resultaat.. Ze praten over (voor hun) doodnormale procedures en termen waar ik echt geen bal van snap. Voor mij is het Russisch.. Dingen als DFU mode. Precies 10 seconden (en ook ECHT precies) om erin te komen.. Home toets reageert niet meer dus dat gaat gewoon niet! Zaken als redsnow, ipsw blablabla en prwdhbyhvt weet ik veel... Ik durf dat gewoon echt niet!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is idd al een heel oude iOS en om dan nog de jailbreak te vonden zal niet makkelijk zijn.

 

Maar nu is de iPhone toch verloren zoals je schrijft. 

Waarom het dan niet wagen om het hem te jailbreaken?

 

DFU mode is niet zo moeilijk. Je houd de beide knoppen in tot de iPhone afsluit (ongeveer 10 seconden) dan los je de on/off knop en hou je de home button nog ongeveer 2 seconden in.

iMac 27" macOS Sierra
iPhone 5s iOS 10

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...