Ga naar inhoud


Welke smartplug(stopcontact) die via 3G werkt?


Tuneboy

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik ben op zoek achter een stopcontact (smartplug?) die te bedienen valt met mijn 3G/4G smartphone. Dit om gelijk waar ik ook ben dat apparaat aan en uit te schakelen. Ik wil geen ingewikkelde domotica of zoiet, gewoon een simpel/goedkoop stopcontact om 1 apparaat te bedienen. Iemand ervaring met zo een ding? En welk merk/winkel heb je die gekocht? Via PM de winkel melden
Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


post-36388-0-08192400-1455370530.jpg

 

 

Ik heb gisteren een Osram lightify plug gekocht en die is bedienbaar met een smartphone.

Maar,               je hebt er een bridge bij nodig, er staan er tientallen op M*rktpl**ts, die van de Philips Hue (die oudere ronde) werkt er perfect mee.

 

De smart plug kost 3 tientjes (even googlen) en de bridge vind je op MP vanaf een tientje.

 

Suc6, groeten Dunhans.

Samsung Q75BA 65 TV / Quantis CI 1.3 voor Ziggo / Chromecast met Google tv HD  voor Telenet TV, VTM GO, VRT Max, NL Ziet en Prime / Samsung 40KU6470; Quantis CI 1.3 voor Ziggo en Chromecast Ultra / JBL Bar 5.1  / 2x JBL Link Music / Harman Kardon Citation 200 / Google Nest Hub v2 / Lenovo smart clock v2  / Philips HUE verlichting / Samsung Galaxy A52s 5G / Samsung Galaxy Tab A8 2022 /  Xiaomi mi band 7 / Tweak glasvezel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Fritz!

FRITZ!Powerline 546E

Besturing met pc, laptop, smartphone of tablet – ook onderweg via internet

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Gast dropje20

D-Link mydlink

deze kun je voor 10 euro bij me hallen ik gebruik hem niet meer,

1 maand gebruikt om te kijken wat me warmtepomp verbruikt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij de D-LINK DSP-W215 waarmee je vanalles, losstaand van andere zaken, kunt doen.

 

--------------------------------------------

De mydlink™ Home Smart Plug is een veelzijdig, compact en gebruiksvriendelijk intelligent apparaat waarmee u de elektronische apparaten in uw huis kunt bedienen en controleren, waar u zich ook bevindt. Met de mydlink™ Home app1 schakelt u apparaten in of uit, controleert u het energieverbruik van aangesloten apparaten, creëert u aan/uit-schema's en stelt u alarmen in. De warmtesensor van de Smart Plug voorkomt zelfs dat de stekker oververhit raakt2. Bovendien werkt hij samen met andere intelligente mydlink™ Home apparaten zodat u een intelligent huis kunt inrichten zonder ingewikkelde instellingen, installatiekosten of maandelijkse abonnementskosten.

 

Kijk HIER verder.

post-51681-0-62657000-1461216790.png

aangepast door catw
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je belg bent, kan je ze vinden in een supermarkt die begint met een *, voor net geen 20€, die je kan verbinden Met je bestaande wifi router, en die dan kan bedienen met je smartphone. Je kan er andere leuke dingen mee ook, beetje als hierboven beschreven.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb voor een prikje een "easy home" set kunnen kopen. Dit is een easy home centrale die je aan je router hangt. Via die centrale kan je tot 40 denk ik schakelaars/dimmers/stopcontacten aansluiten. Werkt perfect voor mijn situatie. via mijn vpn log ik in op die centrale en daar kan ik ieder stopcontact/dimmer/schakelaar bediennen. Ook kan ik macro's aanmaken die verchillende handelingen achter elkaar doen met een druk op de knop. Zeer blij met dit stukje speelgoed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...