Ga naar inhoud


Bestaat er een MAG (mediaplayer) plugin om daarop te kijken naar vu?


sattv4iedereen

Aanbevolen berichten

Hi,

op https://www.sat4all.com/forums/topic/352899-vu-solo-bekijken-via-mag-250-mogelijk/?do=findComment&comment=2376989 kan je lezen, dat ik bezig ben, om op een MAG 250 te kijken naar een vu, zonder goede resultaten.

Nu vroeg ik me af of er een plugin bestaat, er mee bezig zijn, of plannen ervoor zijn, om een plugin te maken, om via de plugin met de MAG naar de vu te gaan kijken.

Ik denk dan aan een soort oplossing, dat je in het server gedeelte in media portaal het ip van je vu ingeeft, en dat dan alle zenders van je vu geladen wordt in media portaal, en dat je dan in iptv portaal, je dan gewoon kan zappen op de MAG, en dat de plugin het beeld doorstuurt naar de media portaal, om tv te zien.

Een beetje zoals tuxbox in kodi.

Bestaat er een plugin, die bovenstaand mogelijk maakt?

Het zou handig zijn, om op een andere plaats, waar geen coax is, te kunnen kijken naar de vu, op een glasbak, omdat de mag ook een analoge video/audio uitgang geeft.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...