Ga naar inhoud


Slingbox solo ' tv sharing op een groot scherm hoe to doe ?


Aanbevolen berichten


Nog erg onduidelijk wat je precies wil en waar je het hdmi signaal vandaan komt met de Singplayer, als dat grote scherm zelf geen Smart mogelijkheden heeft dan kun je een Chromecast stick in de hdmi ingang van de tv steken en daar weer de Slingplayer app op installeren. Ik doe dat hier via een Android UGOOS UM2 stick waarop de Slingplayer app geïnstalleerd is. Op mijn vakantie adres stond een Samsung smart tv en die ondersteund ''Screen Mirroring'', mijn Samsung S4 telefoon ondersteund dat ook en zo kon ik prima zonder allerlei handel te hoeven installeren via de interne wifi mijn ET8000 die thuis staat bekijken. :)

Hi Sjaak,

 

Bedank voor u positief reactie , ik heb een ( slingplayer apk for Android box MXQ geflacht ) en die werk prima via hdmi op mijn samsung tv van 50 inche in het buiteland korfou. 

 

Groetjes Avalon560  :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Avalon, mooi dat dit werkt, ik had vroeger ook een Solo maar het beeld wat eruit kwam vond ik wat povertjes, ik heb nu een Slingbox 350 thuis staan en die geeft een prima plaatje. Ik haal component video uit mijn ET8000 en die gaat de Slingbox in, dan kun je hd content weergeven iets wat met cbvs niet kan.

Veel plezier daar op Corfu, ik ben daar jaren terug eens geweest op groene eiland, met zijn hier en daar brandende vuilnisbelten. :(

Hi Sjaak, ik heb ook een slingbox M1 met wifi aslook nog een Slingbox Pro HD die werk ook prima... maar ik werk nu nog met  conposite video ( cbvs) dit is minder.
 
Maar de Slingbox 350 is toch gelijk an een  Slingbox M1 ?
 
 
Groetje Avalon560
 
Corfu
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...