Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

Fritzbox firmware update vanaf 6.30 werkt niet goed met Tele2

Fritzbox firmware Tele2

  • Login om te beantwoorden
47 reacties in dit onderwerp

#31 Offline ceesv - Geplaatst: 24 oktober 2016 - 21:31

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 19958 berichten

Ik heb niet de internationale versie.


Gaat niet bestaat niet!               Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800,HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.




#32 Offline theparasol - Geplaatst: 24 oktober 2016 - 21:41

theparasol

    Sat4all verslaafd

  • Leden
  • 8087 berichten
  • LocatieSlagharen
maakt niet uit, igv ISDN wordt er voor telefonie 128kbit en d kanaal vrijgehouden in onderste gedeelte spectrum en dat gedeelte komt met lange loop lengte juiste beste door.
dus weg met isdn, pstn nemen en je dsl speed gaat met flinke sprong omhoog.

#33 Offline ceesv - Geplaatst: 24 oktober 2016 - 21:49

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 19958 berichten

Ik gebruik op dit moment een Fritz!box 6840, dat geeft betere resultaten.

 

Ondertussen is de aanbesteding gedaan in de gemeente en wordt er glas uitgerold tot de wijkverdeler.

Met een paar maanden is VSDL xx beschikbaar.

 

Nu nog een oplossing voor het zomerverblijf.


Gaat niet bestaat niet!               Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800,HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.


#34 Offline rolf D - Geplaatst: 10 januari 2017 - 09:31

rolf D

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 25 berichten
Hoi ik woon op Kreta Griekenland daar heb ik een Fritzbox 7170 die werkt prima. Nu heeft iemand een Fritzbox 7360 voor mij meegenomen nu krijg ik deze melding :the internet service provider is not responing to pppoe packets ,hier wil de internetprovider dat ik hun modem gebruik ,willen niks met een Fritzbox te maken hebben ,weet iemand de oplossing de 7170 geeft ADSL2 de 7360 vdsl2

Bijgesloten bestand(en)



#35 Offline ceesv - Geplaatst: 10 januari 2017 - 12:23

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 19958 berichten

Je hebt wel de goede versie box?

Ik bedoel Annex A of Annex B?


Gaat niet bestaat niet!               Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800,HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.


#36 Offline rolf D - Geplaatst: 10 januari 2017 - 12:52

rolf D

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 25 berichten
Annex A. Staat hij op dus dat is wel goed

#37 Offline ceesv - Geplaatst: 10 januari 2017 - 18:18

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 19958 berichten

Kijken of je bij de account informatie, de optie uitgebreid kunt inschakelen en dan de isp specifieke gegevens voor de PPPoE verbinding kunt ingeven.


Gaat niet bestaat niet!               Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800,HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.


#38 Offline rolf D - Geplaatst: 11 januari 2017 - 12:51

rolf D

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 25 berichten

Kijken of je bij de account informatie, de optie uitgebreid kunt inschakelen en dan de isp specifieke gegevens voor de PPPoE verbinding kunt ingeven.

. Kan het niet vinden waar je de pppoe gegevens kan invullen en dan waar vind ik die gegeven ,bedankt voor het meedenken

#39 Offline abmg - Geplaatst: 11 januari 2017 - 20:48

abmg

    Sat4all Regular

  • Leden
  • 146 berichten

De Fritzbox 7170 verbindt met ADSL2+ want VDSL heefr hij niet; de FB 7360 wel. Het is dus een andersoortige verbinding.

 

Verbindings- en inloggegevens vul je in bij Internet -> Accountinformation.

 

De algemene informatie over de verbinding moet je van internet halen, zoals VPI/VCI etc. op een forum van de provider bijvoorbeeld.

 

Je inloggegevens, als je die moet opgeven, krijg je van de provider, soms van internet of uit het door de provider geleverde modem.

 

Welk type modem heb je van je provider?

 

Ik wil best wel meedenken, maar waarom maak je niet een eigen topic hiervoor aan? Ik was dit topic met een specifieke vraag gestart.


Dit bericht is bewerkt door abmg: 11 januari 2017 - 20:50


#40 Offline rolf D - Geplaatst: 12 januari 2017 - 19:04

rolf D

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 25 berichten
Sorry ik zag Fritzbox staan en probleem met verbindingen ,dat had ik ook zal eerdaags wel een ander tropic starten ,erg fijn dat ik even op jou tropic hem kunnen meeliften

#41 Offline iemand - Geplaatst: 12 januari 2017 - 19:29

iemand

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2251 berichten

De plaatjes die ik tot nu toe gezien heb... ADSL (soms met 2) en allemaal < 10 Mb.

Nou dan heb je aan een 7170 toch voldoende en werkt mogelijk veel stabieler.

 

Die heb ik ik nog wel over en wil hem best wel omruilen voor zo'n 7490 want ik heb hier VDSL.

Ik ben juist wel geïnteresseerd in de nieuwe functionaliteiten van OS 6.52


Dit bericht is bewerkt door iemand: 12 januari 2017 - 19:29

gr. Erik


#42 Offline abmg - Geplaatst: 12 januari 2017 - 20:00

abmg

    Sat4all Regular

  • Leden
  • 146 berichten

Sorry ik zag Fritzbox staan en probleem met verbindingen ,dat had ik ook zal eerdaags wel een ander tropic starten ,erg fijn dat ik even op jou tropic hem kunnen meeliften

Is goed. Het was voor jouw vraag al aardig van het onderwerp aan het afdwalen.

Welk modem van de provider heb je nu? Misschien zijn daar de inloggegevens uit te halen.



#43 Offline abmg - Geplaatst: 12 januari 2017 - 20:05

abmg

    Sat4all Regular

  • Leden
  • 146 berichten

De plaatjes die ik tot nu toe gezien heb... ADSL (soms met 2) en allemaal < 10 Mb.

Nou dan heb je aan een 7170 toch voldoende en werkt mogelijk veel stabieler.

 

Die heb ik ik nog wel over en wil hem best wel omruilen voor zo'n 7490 want ik heb hier VDSL.

Ik ben juist wel geïnteresseerd in de nieuwe functionaliteiten van OS 6.52

Begrijp dat je wil ruilen! Een FB 7170 op marktplaats kost misschien 20 euro, een FB 7490 rond de 200 euro.

 

 

Hij heeft overigens een 7360 die wel VDSL heeft (ook op marktplaats te koop) en de nieuwste firmware is 6.30



#44 Offline iemand - Geplaatst: 13 januari 2017 - 13:28

iemand

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2251 berichten

Tja 7360 versie 1 icm firmware 6.31 levert hier dit op icm Telfort zie bijlage.

 

Welke versie van de 7360 is het... kijk ff op de sticker.

 

Deze versie zijn er allemaal voor de diverse varianten, zie ook de omschrijving van oplossingen...

Bijgesloten bestand(en)


gr. Erik


#45 Offline abmg - Geplaatst: 11 februari 2017 - 12:31

abmg

    Sat4all Regular

  • Leden
  • 146 berichten

Even een update.

Het probleem waar ik dit topic mee startte is nooit opgelost door AVM support. Het zou meegenomen worden in de volgende firmware update.

 

Die is er nu dus: OS 6.80. En het probleem is gelijk gebleven, Annex M; zie de afbeelding.

Bijgevoegd bestand  DSL Info 6.80.jpg   96,99K   0 downloads

Weer een supportvraag uitgezet bij AVM.

 

Ondertussen werkt fw 6.20 nog prima. Toch maak ik me wat zorgen. In het verleden was er een veiligheidslek. Als zoiets weer gebeurt en ik een update nodig heb, krijg ik er dus een die niet goed werkt. Tenminste die er nu is verbindt maar met half de snelheid.







Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht