Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

Fritzbox firmware update vanaf 6.30 werkt niet goed met Tele2

Fritzbox firmware Tele2

  • Login om te beantwoorden
47 reacties in dit onderwerp

#46 Offline theparasol - Geplaatst: 11 februari 2017 - 14:17

theparasol

    Sat4all verslaafd

  • Leden
  • 8004 berichten
  • LocatieSlagharen

Wat leesvoer: misschien staat er voor jou ook een tip in de goede richting tussen

 

http://extreme.pcgam...ehr-heraus.html





#47 Offline abmg - Geplaatst: 11 februari 2017 - 22:57

abmg

    Sat4all Regular

  • Leden
  • 141 berichten

Wat leesvoer: misschien staat er voor jou ook een tip in de goede richting tussen

 

http://extreme.pcgam...ehr-heraus.html

Idd interessant. Met telnet kun je instellingen wijzigen. Ik heb weleens een periode gehad dat ik met telnet ronddoolde in het binnenste van een Fritzbox. En als je iets aan het probleem zou willen doen zou je het daar op eoa manier moeten doen.

 

Wat ik in het artikel denk te zien is een methode om de DSL snelheid te verbeteren. Iets om de Annex te veranderen zie ik niet, Ja van Annex A naar Annex B. Dat heb ik ook wel eens gedaan. Maar van Annex M naar Annex A? Die schijnen compatibel te zijn.

 

Ik ben nu niet van plan veel tijd aan uitzoeken en uitproberen te besteden. Daar komt bij dat Fritzbox 7490 geen telnet schijnt te hebben.

 

Ik heb ook nog steeds het idee dat AVM met een patch de zaak simpel zou kunnen oplossen.



#48 Offline iemand - Geplaatst: 12 februari 2017 - 12:48

iemand

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2215 berichten
tja Telnet is er nu standaard uit.
Dan moet je terug naar < 6.30 of zelf patchen.

Maar waarom een Vdsl modem gebruiken voor Adsl-snelheid?

kzou echt dan gewoon en 7170 gebruiken, of een 7340

gr. Erik






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse