Ga naar inhoud


orginaal software xtrend 8000


prefabman

Aanbevolen berichten


  • 3 weken later...
Gast Pedro Newbie

MIjn ET8000 loopt als een zonnetje met de laatste Openpli 4.0

Kan je een voorbeeld geven wat er niet goed zou zijn of niet goed zou lopen want ik kan zo niets bedenken en jij zegt dat het veel is.

 

Een oude "originele" software er op gooien helpt je echt niets om fouten op te lossen, bij een flash wordt het gehele geheugen overschreven, zelfs de lege delen dus rechtstreeks een splinternieuwe image flashen scheelt je de tijd en werk van een oude kreupele image flashen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij sommige updates werd de oscam vernietigd de nas server ineens onvindbaar ik draai met openpli uit december 2015 perfect gewoon niks geen klachten, bij vrienden die wel updaten gebeuren er soms vreemde dingen. Het wordt dan wel weer snel hersteld want niks dan lof voor de bouwers dus zie het niet negatief.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een geheel persoonlijke mening.

 

OpenPli wordt onderhouden door hobbyisten naar het OpenGNU/OpenSource principe. Niets dan lof voor hen die het kunnen en willen onderhouden. Het is dus 'gratis' en dat impliceert dat je ook het gegeven paard niet in de snufferd mag kijken.

 

Echter: door het 'geknutsel' van Jan en alleman is het qua stabiliteit een zooitje geworden. Was het ooit een uitzondering dat een box niet meer werkte is dit nu langzamerhand schering en inslag...

 

Op mijn boxen komt dientengevolge al jaren geen OpenPli meer... Heb ook geen softcam meer, maar gewoon een CI module en fabriekssoftware. Kan misschien niet zoveel als met OpenPli, maar het is wel lekker stabiel..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Er is een gezegde, wanneer het werkt, blijf eraf.

Al die dagelijkse updates, of die noodzakelijk zijn?

 

Het is opvallend, dat bijvoorbeeld een VTi veel minder updates (nodig) heeft.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...