Ga naar inhoud


Kijken en opnemen tegelijk lukt niet...


spidertje

Aanbevolen berichten

Onlangs is de Topfield 2401 richting slaapkamer gegaan en in de woonkamer is er een Technisat DIGIT ISO STC+ voor in de plaats gekomen. Momenteel 1 satelliet met 2LNBs voor zowel Astra 19.2 als de 23.5 en aangesloten op 1 antenneaansluiting op de receiver.

 

Met de Topfield kon er dan dmv de Aston Crypt Duo (software v226) op 1 kanaal worden gekeken en een ander kanaal worden opgenomen. Dat krijg ik bij de Technisat niet voor elkaar.

 

Als je instelt dat er gebruik wordt gemaakt van 1 antenne ingang dan kun je of kijken of opnemen en bij keuze van 2 antenne signalen dan blijft er een zwart, vermoedelijk omdat er op de 2e ingang geen signaal aangesloten is?

 

Bij de instellingen van de recorder (DVR) kun je ook kiezen voor 0/1/2 gebruik van tuners. Als ik daar 0/2 kies gebeurt hetzelfde als hierboven, bij keuze 1 gaat het opnemen boven het kijken en kun je wel opnemen maar niet meer kijken, tenzij je van zwart beeld houdt...... :-)

 

Lijkt erop dat het cardsharen via de Aston Crypt Duo icm de Technisat niet echt lekker aan de praat te krijgen is, tenzij ik iets geheel fouts doe uiteraard :-)

 

Ik kan me herinneren dat in the good old days je wel eens een passthrough maakte van antenne ingang1 naar antenne ingang 2...is dat wellicht een optie??

 

Wie o wie weet raad??

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...