Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

opera uitzendingen bestemd voor de bioscopen

Zenderlijst

  • Login om te beantwoorden
17 reacties in dit onderwerp

#16 Offline de vrije fries - Geplaatst: 16 maart 2017 - 03:47

de vrije fries

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 2715 berichten
  • Locatienijega

hoi,

de planning voor the royal opera house londen:
30 Mar 2017: Madama Butterfly
· 11 April 2017: Jewels
· 7 June 2017: The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand
· 28 June 2017: Otello

de planning voor opera de national parijs:
A Midsummer Night's Dream 
George Balanchine
Donderdag 23 maart, 2017


The Snow Maiden 
Rimsky-Korsakov 
dinsdag 25 april, 2017

La Cenerentola 
Rossini 
dinsdag 20 juni, 2017 

de volgende opera van de MET in new york:
idomeneo op 25 maart


  • zanco48 vindt dit leuk
groeten uit het vrije friesland
deskundigheid door ervaring



#17 Offline de vrije fries - Geplaatst: 25 maart 2017 - 18:07

de vrije fries

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 2715 berichten
  • Locatienijega

hoi,

MET OPERA “Idomeneo”

1 west
11472 V 13310 S2 HD
11495 V 13310 S2 HD 

 

5 west

11591 H 26620 S2 HD

 

24.5 west

11643 H 13310 S2 HD

 

10 oost

12615 H 13310 S2 HD

 

All the feeds were available and stable at 1530GMT/1630CET

This afternoon’s performance starts at 1700GMT/1800CET. This is an hour earlier due to the change to Summertime in NY, ahead of tonight’s change in Europe.

met_idomeneo.jpg


groeten uit het vrije friesland
deskundigheid door ervaring

#18 Offline de vrije fries - Geplaatst: 22 april 2017 - 17:12

de vrije fries

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 2715 berichten
  • Locatienijega

hoi,

 

MET OPERA “Eugene Onegin” 22nd April

The Test period starts at 16:30BST/17:30CEST. Countdown and Walk-In from 17:55BST/18:55CEST.

 

1 west
11471 V 13310 S2 HD
11490 V 13310 S2 HD (German subtitles)
 
5 west
11591 H 26620 S2 HD (French subtitles) track-1
-------------------------- (Spanish subtitles) track-2
 
24.5 west
11643 H 13310 S2 HD
 
10.0 oost
12615 H 13310 
 
119-affiche-1472136597.jpg
 

Dit bericht is bewerkt door de vrije fries: 22 april 2017 - 17:33

groeten uit het vrije friesland
deskundigheid door ervaring





Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht