Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto
VU Plus algemeen

VU+ Solo2 en Duo2: afstandsbediening compatibel?

VU Plus

Beste antwoord wiz , 18 februari 2017 - 09:18

minplus, die afstandsbediening is in te stellen voor welke vu box je hem wit gebruiken.

 

Druk toets 2 en 7 in totdat de led blijft branden (3 sec ofzo)

Druk op de help toets

Kies de mode:

0001 (Solo / Duo)

0002 (Uno / Ultimo)

0003 (toekomstige apparaten)

0004 (toekomstige apparaten...
Lees het volledige bericht


  • Login om te beantwoorden
22 reacties in dit onderwerp

#16 Offline Tonskidutch - Geplaatst: 19 februari 2017 - 16:44

Tonskidutch

    Sat4all verslaafd

  • Leden
  • 42241 berichten
  • Locatiever weg van hier

dat was toch bekend? dat de Duo afstandbediening niet programmeerbaar is

klik


  • Zilverhippie vindt dit leuk

het is nooit te laat, het is eerder nog te vroeg




#17 Offline minplus - Geplaatst: 19 februari 2017 - 16:52

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2159 berichten

Aha, vandaar.

Dan gaan we stug verder met de kromme ab van de duo2.


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#18 Offline bellejt - Geplaatst: 19 februari 2017 - 17:06

bellejt

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 1733 berichten

heb er indertijd zelfs van china doen afkomen maar allemaal brakke brol na een tijdje .Nu logitech harmony 600 voor 59 euro en nooit geen problemen meer.Makkelijk programmeerbaar voor al je apparaten.


  • Zilverhippie vindt dit leuk

Groetjes,salutations,greetings.
1 x Triax 1,10bvast 4 sats + 1 x Triax 88 cm rotor
Vu + Duo2 twin sat tuner  4 X DVB-S2 OpenVix + idem dual tuner and remote fallback

Edision optimuss OS 1  Openvix (via ethernetconnectie/WIFI)


#19 Offline minplus - Geplaatst: 19 februari 2017 - 17:45

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2159 berichten

Ach, soms valt het wel mee. De ab van m'n ouwe VU Duo gaat nu al 7 jaar mee waarvan hij 6 jaar intensief gebruikt is en het laatste jaar af en toe nu die VU in de slaapkamer staat en hij werkt nog probleemloos. Net als die VU Duo (na het vervangen van een paar elco's).

 

(afkloppen...) :grin:


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#20 Offline tvr4ever - Geplaatst: 19 februari 2017 - 17:48

tvr4ever

    Lid

  • Leden
  • 183 berichten

Ik heb voor €18,50 een originele VU+ afstandbediening gekocht zoals in post #3 en die werkte zonder te programmeren op mijn Duo2. Werkt op grotere afstand dan de originele en voor €18,50 een koopje.

 

O.a. hier te koop

 

<link verwijderd>


Dit bericht is bewerkt door wiz: 19 februari 2017 - 18:16
link verwijderd


#21 Offline wiz - Geplaatst: 19 februari 2017 - 18:39

wiz

    Moderator

  • Moderators
  • 4737 berichten

Aha, vandaar.

Dan gaan we stug verder met de kromme ab van de duo2.

je zou de code  van je box op 1 kunnen zetten en kijken of het dan werkt?


VU+ Duo2  met VTi  11 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB


#22 Offline minplus - Geplaatst: 19 februari 2017 - 19:54

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2159 berichten

Heb ik overwogen. Daarom vroeg ik ook of dat de truc daarbij was.

Even geprobeerd en krijg dan vervolgens dat ik op Keep moet drukken tot de led gaat branden en vervolgens 2 en 7 enz.

Helaas heeft de duo 2 ab ook geen led, dussss.... :(

 

Had hier even om 18.00 uur moeten kijken. :grin:

Zag de ab van de solo2 trouwens voor 6 dollar 50 met gratis verzending uit de VS. Of dat betrouwbaar is weet ik niet.

 

Maar goed, voorlopig maar verder met de huidige ab en wie weet houdt die het ook meer dan 7 jaar uit en zolang ik nog niet dement ben kan ik nog wel met beide overweg voor wat ik ermee moet.


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#23 Offline minplus - Geplaatst: 19 februari 2017 - 20:27

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2159 berichten

Zit net weer even naar de ab van de DUO 2 te kijken en die heeft een ledje voor low battery. Dus wie weet zou die kunnen werken wat dat betreft, ook al verwacht ik het niet.

Maar stel dat het zou werken en de ouwe ab sneuvelt na een week dan wordt het nogal wat geklooi om hem weer op de originele te krijgen... :crazy: :grin:


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht