Ga naar inhoud


Nieuw seizoen MotoGP exclusief op Eurosport


Sprietje

Aanbevolen berichten

In Totaal TV is het volgende te lezen:

Eurosport is in Nederland ook in 2017 het exclusieve onderkomen van het live verslag van de MotoGP. Dit weekend wordt in Qatar de eerste race gereden.

De eerste race in Qatar heeft opvallende kenmerken. In verband met het tijdverschil en vanwege uitzendrechtentechnische redenen, het uitzendtijdstip in Europa,  wordt de race ’s nachts en met kunstlicht gereden. Eurosport Benelux heeft ook in 2017 bij alle MotoGP-races eigen verslaggevers en reporters op het racecircuit.  Niet alleen de hoofdklasse MotoGP maar ook de Moto2- en Moto3-races, alsmede kwalificaties en vrije trainingen, zijn live op Eurosport te bekijken. Het commentaar bij de MotoGP wordt door Frank Weerink en Kevin Bos verzorgd. Bij de Moto2 en Moto3 geven Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh het commentaar. De Nederlandse presentatie is in handen van Samantha van Wijk.
 
Lineair en online

De MotoGP-uitzendingen vanuit Qatar worden live uitgezonden op het hoofdkanaal Eurosport 1. Dit kanaal is bij elke Nederlandse aanbieder in het digitale basispakket opgenomen. Kabelaanbieders, uitgezonderd Caiway, bieden Eurosport 1 ook analoog aan. Online kan men via Eurosport Player naar de MotoGP-race van Qatar kijken. Voor het bekijken van Eurosport Player is een aanvullend abonnement nodig dat zestig euro per jaar kost. Op vrijdag 24 maart begint de MotoGP-uitzending om 17.45 uur. Zaterdag 25 maart om 17.30. De daadwerkelijke races zijn zondag 26 maart vanaf 14.45 uur op Eurosport 1 en Eurosport Player te zien.
 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites


Gisteren was alles live op Edge Sport HD (zit in het canaldigitaal pakket) zag ik bij het zappen, van een half uur voor de warm up tot na de laatste motogp race. Wel zonder commentaar, leek wel een feed ipv echte een uitzending. Ik weet niet of ze de rest van het weekend ook hebben uitgezonden, het stond niet in hun EPG en een website met een programma schema kan ik ook niet vinden voor die zender.

 

Gaat natuurlijk niet over Eurosport mijn post, maar wel interessant weetje om naar deze zender over te schakelen tijdens Eurosport hun vele reclame blokken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...