Ga naar inhoud


Harddisk Duo2 mounten aan Uno in OpenAtv


RaveMaus

Aanbevolen berichten

Onlangs van een "satelliet vriend" teweten gekomen dat hij middels remotestreamconvert op een hele oude dreambox stottervrij livestreams kan zien komende van zijn Duo2. Hij is hier in geslaagd dankzij OpenAtv.

 

Ergens onder het stof staat hier nog een Vu+Uno die in onbruik is geraakt omdat hij traag is en stottert met RSC; geheugen altijd propvol etc. Voor mij was er tot heden toe maar één image op die dingen: VTI.

 

Goed, de juiste versie OpenAtv gedownload voor de Uno en waarempel... RSC streams werken zonder een enkele stotter, al vier uur aan een stuk.

 

Ik wil natuurlijk ook de opnames van mijn Duo2 op de Uno kunnen bekijken. Dat ging met VTI en OpenPli vroeger goed, al dan niet met af en toe stotteren. Nu krijg ik die hardeschijf van de Duo2 in OpenAtv niet gemount.

 

Wat ik deed in de Uno:

Via netwerkverkenner het tabje VUDUO2 open, harddisk aangeklikt, gebruikersnaam en wachtwoord erin, bevestigen en even later ziet het wereldbolletje naast "Harddisk" groen.

In VTI was dat het teken dat de boel gemount was en moest werken.

Dan zoek ik in EMC het mapje /mnt/autofs. Hier vind ik HarddiskVUDUO2. Kan ik aanklikken, maar dan blijft het scherm leeg. Ik kan mijn opnames van de DUO2 niet zien.

 

Het verschil met VTI is dat OpenAtv blijkbaar met die "autofs" werkt. Dat zag ik vroeger nooit. Maar goed hij zal via die weg wel toegang moeten hebben, vermits in de mount-procedure op zeker moment die wereldbol groen wordt.

 

Wat kan er mislopen?

 

tnx

Gert

 

edit: doe ik hetzelfde voor mijn NAS zie ik in EMC meteen de bestandenlijst.

aangepast door RaveMaus

VU+Duo4K op Loewe Bild 5.65 OLED UHD HDR tv,  Raspberry Pi3 + Apple TV HD in bureau op Loewe Individual 46, Apple TV 4K op slaapkamer icm Loewe Bild 5.55 LCD in kast van ART55 😅

Link naar reactie
Delen op andere sites


fbouwman,

indien je autofs gebruikt staat natuurlijk niets in automount.xml

duh

 

RaveMaus,

remotestreamconvert werkt natuurlijk grandioos goed op VTI, daar hoeft men geen OpenATV voor gaan installeren

dubbel duh

 

mount is zichtbaar maar niet leesbaar, samba rechten verkeerd

Space Cowboy

Jamiroquai

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij wil een harde schijf mounten.

Waarom zou je in hemelsnaam remotestream convert gebruiken? Dat is pas echt duh. Samba rechten kunnen wel een issue zijn.

 

@ravemaus,

Stuur de automounts file anders via PM dan lossen we het offline op. Ik heb dit soort links op verschillende boxen prima werken.

ET10000 + Wavefrontier T90 + OpenATV + DNS323

Link naar reactie
Delen op andere sites

In principe mag dit topic voor mij gesloten worden. Inmiddels staat er OpenAtv op de Duo2 die het op de HDMI-CEC issues (zie mijn topic daarover )prima lijkt te doen. Ook vele andere hekelpunten zijn nu verdwenen, dus ik hou het even bij die OpenAtv.

 

De harddisk van de Duo2 mounten in de Uno gaat nu ook prima.

VU+Duo4K op Loewe Bild 5.65 OLED UHD HDR tv,  Raspberry Pi3 + Apple TV HD in bureau op Loewe Individual 46, Apple TV 4K op slaapkamer icm Loewe Bild 5.55 LCD in kast van ART55 😅

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...