Ga naar inhoud


TV series - haast niet meer te volgen wanneer ze worden uitgezonden


TangoBravo

Aanbevolen berichten

Het lijkt er steeds meer op dat het de commerciële zenders echt niet interesseert of er nu wel of niet gekeken wordt naar de door hun uitgezonden series. Anders zouden wel een beetje consistenter zijn in het uitzenden en duidelijker  aangeven wanneer daar in gewijzigd wordt.

 

Neem nu als voorbeeld de NCIS reeks, en afgeleiden daarvan. In het begin van het jaar begon SBS vrijwel zonder aankondiging met het uitzenden van de nieuwe afleveringen van NCIS, de kijkcijfers van een ander programma vielen tegen, en van de ene dag op de andere werd besloten NCIS uit te zenden. 

 

NCIS New Orleans werd op zaterdag uitgezonden. Eerst steeds twee nieuwe afleveringen achter elkaar, dat zakte af naar een nieuwe en daarna een herhaling, dat werd opeens omgezet naar eerst een herhaling en daarna een nieuwe, en opeens komen er nieuwe op woensdag en zaterdag, waarna op zaterdag alleen herhalingen komen en de nieuwe alleen op woensdag. Neem je ze op en loop je wat achter met afkijken dan mis je opeens afleveringen. 

 

En tussendoor komen er per week zoveel herhalingen van deze zooi dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

 

Waarbij de vraag opkomt, willen die commercieels nu kijkers aantrekken of afstoten? Of verwachten ze van de kijkers dat ze kwijlend voor de buis hangen en al die troep maar blijven slikken?

 

Gek hé, dat de kijkcijfers afnemen....  en dat Netflix en aanverwanten waar je zelf beslist wanneer je kijkt een markt zien?

 

T B

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites


Kan soms te maken hebben met lopende seizoenen.

Dat een reeks nog volop loopt in de USA; en dat er een voorsprong was ginds maar door telkens 2 nieuwe afleveringen uit te zenden ze bijna gelijk lopen.

 

Maar ook de zomerprogrammatie zal stilaan opborrelen, dus hou je maar vast voor een nieuwe reeks herhalingen van oa De Kampioenen

[Vu+ Solo4K] - [VTi 13.x]

[TVV Basic+] - [CD TopHD]
Ik vind het nieuwe overzicht met ongelezen topics in een tijdslijn maar niks...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach jij kijkt nog lineair TV? Als ik een serie wil zien gaat de streamer aan :grin:

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn kameraad kijkt dag in en dag uit naar vtm. Zelfs naar teleschopping. Misschien willen ze enkel zo'n kijkers, die Belgische en Nederlandse commerciëlen.

aangepast door sattv4iedereen

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

Buiten is het daar bij jullie toch te warm, is het niet  :cool:

Kijken doe ik vooral FTA via een smart TV met DVB-S2/T2 tuner en FTV: Skylink, Tivúsat, Fransat en Zwitserse omroep (met CI+ module Viaccess-Orca) + Zweedse tv.
Het signaal gaat via een Hirschmann multiswitch CKR 9800 ND en aangesloten draaibare Channel Master 100 cm met Inverto Black Ultra en (voor Hotbird) een vaste Visiosat 80 cm met een ook een Inverto Black Ultra.
 
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...