Ga naar inhoud


Uitwisseling via TBP moet worden geblokkeerd.


Prawo

Aanbevolen berichten

Voorsprong van de Stichting Brein in de procedure tegen Ziggo en XS4ALL

 

De beschikbaarstelling en het beheer van een online platform voor het delen van beschermde werken als „The Pirate Bay” kunnen een inbreuk op het auteursrecht vormen.
De betrokken werken worden weliswaar geüpload door de gebruikers van dat platform, maar toch spelen de beheerders een onontkoombare rol bij de beschikbaarstelling van deze werken.

 

Lees het persbericht van het Hof van Justitie in Luxemburg https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2017-06/cp170064nl.pdf of het hele arrest van vandaag http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=191707&pageIndex=0&doclang=nl&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=300832

Kijken doe ik vooral FTA via een smart TV met DVB-S2/T2 tuner en FTV: Skylink, Tivúsat, Fransat en Zwitserse omroep (met CI+ module Viaccess-Orca) + Zweedse tv.
Het signaal gaat via een Hirschmann multiswitch CKR 9800 ND en aangesloten draaibare Channel Master 100 cm met Inverto Black Ultra en (voor Hotbird) een vaste Visiosat 80 cm met een ook een Inverto Black Ultra.
 
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Moderator

Het lijkt mij dat de Pirate Bay een testcase is.

Wanneer die dicht gaat volgen er meer.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan komen er enkel maar meer proxy´s. En dat er enkel illegale spullen op torrent sites staat is pure onzin, er zijn namelijk nog veel meer sites die niets met torrent te maken hebben vol met alleen maar illegaal spul, en deze site maken gebruik van afzonderlijke download sites waar je tegen betaling sneller kunt downloaden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

......En dat er enkel illegale spullen op torrent sites staat is pure onzin, .....

 

Klopt helemaal. Op Torrent-sites staan helemaal geen illegale spullen.....

Er staan enkel links (torrents) op die verwijzen naar waar die films, muziek etc. te verkrijgen zijn. In principe werkt het dus net als een zoekmachine zoals b.v. google.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...