Ga naar inhoud


Dreambox: meer technische specificaties bekend


Gast Kimble

Aanbevolen berichten


Ik lees net rare dingen op een ander board over de DB ?

 

Citaat:

Ook ik ben behoorlijk sceptisch aan het worden over deze box. de droom is er een beetje vanaf. er was 256MB beloofd, en er zit "maar" 64MB in. dit wordt nogal gebagataliseerd op het DB forum maar komt bij mij nogal hard aan. Nu is zo'n downgrade op zich niet zo'n probleem, maar zet er dan een voetje in zodat elke stoethaspel er een module bij kan prikken. Ik kan zo'n voetje echter niet ontdekken. Ook lege plaatsen op de pcb waar je eventueel de nodige flash eproms op kan solderen heb ik helaas niet kunnen ontdekken.

Verder wordt er nu al gemeld dat de software nog "niet af" is. Je koopt dus voor een bom duiten een betatester.

Ook ik denk dus dat ik de eerste batch van deze doos dus maar aan mijn neus voorbij laat gaan, en lekker mijn hummie op zijn plaats laat staan.

 

 

Citaat:

Er zijn ook nog probleempjes met het ci slot. Er is software waar de magic module werkt maar de SCM modules weer niet. En er software waar de SCM modules werken en de magic module niet.

 

 

Vandaar misschien die vertraging van de DB ?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu moet je niet direct boos worden als iemand kritiek heeft op een aparaat die alleen nog op foto's bestaat en die nu al veel bugs heeft ?

 

Ik probeer alleen een beetje inzicht tekrijgen wat voor ding ik eigenlijk besteld heb !

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik geloofde het even niet maar een tip van de mensen die hier meelezen en een IP trace wijzen uit dat het hier ons aller MUTS betreft die een tijdje geleden wegens slecht gedrag van dit forum verwijderd is en zich over diverse mensen, waaronder ikzelf, op andere boards schandalig onbeschoft heeft uitgelaten. xxx ofwel MUTS is dus nu wederom ex-lid. Ik denk niet dat we zijn kritiek als objectieve en onpartijdige opbouwende kritiek mogen zien. Bedankt voor de tip!

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

misschien loop ik jaren achter of altijd gewerkt met de verkeerde ontvangers maar is het geen idee om in de DreamBox een soort van scannerfunctie in te bouwen??

 

wat ik bedoel:

je hebt satellieten die feeds doorgeven/uitzenden. Die transponders zenden niet altijd uit. De transponders zijn meestal wel bekend, nu zou zou ik op een knopje moeten kunnen drukken en de DB gaat voor mij de transponders aflopen totdat hij een transponder tegenkomt die signaal uitzendt. Dan stopt de box met zoeken en blijft op deze transponder staan en geeft beeld.

Nu blijkt dat deze feed niet is wat ik wil zien dus ik wil eeen mogelijkheid hebben om deze transponder voor deze sessie verder uit te sluiten.

Tesamen met de 1.2 rotorsturing kan dit een leuke hobby worden en met een 36V-unitje in de toekomst nog meer.

 

Dan word de DB bijna een polisieskanner(zal Amerika blij mee zijn)

 

Dit zou een grote stimulans voor het feedhunten zijn.

 

kwam op deze gedachte toen ik vanochtend zeer vroeg aan het neuzen was naar feeds over de gijzeling in Moskau.

 

Dat de DB softwarematig nog bugs heeft kan me geen reet schelen. Wel is het zo dat ik van Dream Multi Media of hoe die duitse klup ook mag heten een inzet verwacht die tegen het onmogelijke grenst (alle bugs zo snel mogelijk de wereld uit) <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> Nu ik er onder het genot van een baffie nog even verder over denk, denk ik dat de DB zonder mijn idee in elk geval nog 1 grote bug heeft <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" />

(misschien had ik mijn dronkemans gedachte moeten verkopen maar alla ik schenk hem jullie)

 

Nou ben ik beslist geen insider(in tegendeel zelfs) maar ik kan me zo voorstellen dat de DB meer kan dan wat toegestaan is. (wie heeft ook maar weer die MM uitgevonden??)

 

Wens je het goeie ga dan voor de Melkunie-koeie.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach het zijn steeds dezelfde die commentaar geven toppic sluiten <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" />

 

nieuw topic starten DREAMBOX en de leuke / veelzijdige mogelijkheden van I2C <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Sjaak

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...