Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
zzzzzz

Vu Plus Duo 2 geluidsprobleempjes VU Duo 4K

Aanbevolen berichten

Geplaatst: (aangepast)
8 minuten geleden zei satmaat:

 

Had jij het Stream Type wel op DVB-TS gezet ?

Bij mij werkt de interne stream met deze gegevens

 


RDPI Radio
http://127.0.0.1:8001/1:0:2:F:2BC:13E:820000:0:0:0:

RADIO A1
http://127.0.0.1:8001/1:0:2:10:2BC:13E:820000:0:0:0:

 

 

#SERVICE 1:0:2:F:2BC:13E:820000:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a8001/1%3a0%3a2%3aF%3a2BC%3a13E%3a820000%3a0%3a0%3a0%3a:RDPI Radio
#DESCRIPTION RDPI Radio
#SERVICE 1:0:2:10:2BC:13E:820000:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a8001/1%3a0%3a2%3a10%3a2BC%3a13E%3a820000%3a0%3a0%3a0%3a:RADIO A1
#DESCRIPTION RADIO A1

 

2003212263_RDPIRadio.jpg.ead7a096a5302afdaafef0591f281c05.jpg

 

 

Bedankt, satmaat.

Ik zal dit morgen eens proberen, als het op die manier werkt, is het ideaal, dan hoef ik niet met dat pauzeren te werken.

Op het eerste zicht lijkt mij alles gelijk te staan, enige dat misschien anders was, was de namespace, daar wist ik niet goed wat ik most invullen.

aangepast door zzzzzz
  • Like 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Geplaatst: (aangepast)

Voor Namespace en de andere gegevens, heb ik dezelfde gegevens van de radiozender gebruikt

(ook met dreamboxEDIT te zien)

namespace.jpg.0090f10f950a55b9e8368eae21b89ade.jpg

(Dan nog iets, bij het afspelen van een interne stream lijkt het of je aan het opnemen bent, maar is niet zo)

Succes

aangepast door satmaat

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Geplaatst: (aangepast)

Ik heb het nog eens geprobeerd, maar ik krijg een blue screen, de box crasht dus.


Waar het foutloopt, lijkt mij hier te zijn:

 

playing 1:0:2:F:2BC:13E:820000:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a8001/1%3a0%3a2%3aF%3a2BC%3a13E%3a820000%3a0%3a0%3a0%3a:RDPi Streaming
10:58:31.8542 [   ] dvb/cahandler.cpp:333 unregisterService [eDVBCAService] free slot 0 demux 0 for service 1:0:2:DD:2:1:FFFF0000:0:0:0:
10:58:31.8542 [   ] dvb/cahandler.cpp:497 ~eDVBCAService [eDVBCAService] free service 1:0:2:DD:2:1:FFFF0000:0:0:0:
10:58:31.8582 [   ] service/servicedvb.cpp:1743 timeshift [eDVBServicePlay] timeshift
10:58:31.8584 [   ] service/servicedvb.cpp:1743 timeshift [eDVBServicePlay] timeshift
10:58:31.8597 [   ] dvb/decoder.cpp:870 setState [eTSMPEGDecoder] decoder state: play, vpid=ffffffff, apid=ffffffff
10:58:31.8597 <   > dvb/decoder.cpp:762 stop [eDVBPCR0] DEMUX_STOP ok
10:58:31.8646 [   ] dvb/decoder.cpp:773 ~eDVBPCR [eDVBPCR0] destroy
10:58:31.8647 <   > dvb/decoder.cpp:163 stop [eDVBAudio0] AUDIO_STOP ok
10:58:31.8680 <   > dvb/decoder.cpp:171 stop [eDVBAudio0] DEMUX_STOP ok
10:58:31.8680 <   > dvb/decoder.cpp:207 unfreeze [eDVBAudio0] AUDIO_CONTINUE ok
10:58:31.8768 [   ] dvb/decoder.cpp:251 ~eDVBAudio [eDVBAudio0] destroy
10:58:31.8784 [   ] dvb/dvb.cpp:1495 DVBChannelStateChanged [eDVBResourceManager] start release channel timer
10:58:31.8828 [   ] gdi/picload.cpp:1341 setPara [ePicLoad] setPara max-X=236 max-Y=160 aspect_ratio=0.000000 cache=1 resize=1 bg=#FF000000
10:58:31.8829 [   ] gdi/picload.cpp:765 decodePic [ePicLoad] decode picture... /media/usb/piconlcd/1_0_2_F_2BC_13E_820000_0_0_0.png
10:58:31.8866

aangepast door zzzzzz

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Geplaatst: (aangepast)

HA dit wordt nu een hele leuke discusie

 

Je kan eens het volgende proberen om het probleem op het spoor te komen.

zet de channel weer in de originele staat.

Probeer nu eens te streamen naar jou PC via webinterface ?

 

Bij mij lukt het in ieder geval wel met afspelen via vlc.

Waarbij mij wel opviel dat het lang duurde voordat een constant geluid kwam

eerst gehakkel.

Lijkt inderdaad op een buffer probleem

 

aangepast door luisteraar

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
13 minuten geleden zei luisteraar:

HA dit wordt nu een hele leuke discusie

 

Je kan eens het volgende proberen om het probleem op het spoor te komen.

zet de channel weer in de originele staat.

Probeer nu eens te streamen naar jou PC via webinterface ?

Dat had ik al geprobeerd voordat ik de stream wou invoeren op de Dreambox, en dat werkt.

VLC crasht dus niet, waar de VU+ wel crasht.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

  • Gerelateerde inhoud

    • Door wtaas51
      Ik wil het 1e opstart/splash logo van de ultimo 4k veranderen, dat is nu blaauw/lichtblaauw/wit. (fabriekslogo). M.a.w. ik wil er een eigen (mooier) logo in plaatsen.
      Ik heb al van alles gegoogled en geprobeerd maar het lukt mij niet. Wie kan en wil mij hierbij helpen.
       
      Bedankt alvast voor de te nemen moeite.
       
      Wim
    • Door Jürgen
      Ik was vandaag e.e.a. met mijn Apple TV 4 aan het uitproberen waaronder ook het testen of ik vanuit de AT4 naar mijn UNO 4K SE.
      Op mijn AT4 zie ik bij lokale netwerken dat daar de UNO in de lijst staat en met de vermelding SMB, ik veronderstel dat dit voor Samba staat. correct?
      Als ik op de ATV4 gevraagd wordt om op de UNO in te loggen moet ik gebruikersnaam, wachtwoord en Workgroup ingeven.
      Dus geef ik bij gebruikersnaam 'root' in en geen wachtwoord dus leeg laten.
      Bij het invulveld Werkgroep geef ik ik 'VuPlus' in welke in de file smb.conf heb opgevraagd, zie bijlage.
       
      De verbinding komt echter niet tot stand of beter gezegd, ik krijg de melding, zie bijlage 3.
      Ik zou toch normaliter een mappenstructuur moeten zien, correct?
       
      Vanuit mij Macbook Pro kan ik d.n.v FileZilla de HDD van mijn UNO gewoon raadplegen.
       
      Ik zal vast wei iets over het hoofd zien. 
       
      #config version:3.6.25-vti001
      [global]
         guest account = root
         security = user
         map to guest = bad user
         server string = VTi/Vu+ network shares at %h
         workgroup = VuPlus
         socket options = TCP_NODELAY
         smb passwd file = /etc/samba/private/smbpasswd
         encrypt passwords = yes
         passdb backend = smbpasswd
         idmap backend = smbpasswd
         obey pam restrictions = no
         unix extensions = no
         wide links = yes
         unix charset = utf-8
         max stat cache size = 64
         null passwords = yes
      [rootfs]
        comment = Do not touch !
        path = /
        read only = no
        public = yes
        guest ok = yes
        valid users = root
        force create mode = 600
        force directory mode = 700
        force security mode = 600
        force directory security mode = 700
      [Harddisk]
        comment = The harddisk
        path = /media/hdd
        read only = no
        public = yes
        guest ok = yes
        valid users = root
        force create mode = 600
        force directory mode = 700
        force security mode = 600
        force directory security mode = 700
       



    • Door Jürgen
      Ik ben vandaag bezig om wat oudere opgeslagen films welke op de HDD van mijn UNO 4K SE op volledigheid te controleren.
      Daarbij gaat het vooral om het functioneren van de ondertitels.
       
      Nu heb ik hier b.v. een film in het BDMV formaat waarbij de video en audio weergave in de originele taal (Engels) perfect wordt afgespeeld maar geen ondertitels.
       
      Als ik dezelfde film vanaf de HDD van de UNO op mijn Macbook Pro d.m.v. VLC afspeel krijg ik in eerste instantie ook geen ondertitels maar die kan ik via de Menu-balk van VLC wel aanzetten via Ondertitels - Ondertitelspoor - Track1 en dan functioneren de ondertitels prima.
       
      Binnen het Menu van de UNO 4K SE met VTI 14.0.5 zie ik wel het item 'Ondertitels' maar als ik daar op klik zie ik daar geen keuze.
       
      Is er nog een optie om alsnog de ondertitel voor de betreffende BDMV film aan te zetten zoals dat via VLC mogelijk is?
    • Door Jack5622
      In begin all ok !!!!!!! OSCAM + CCCAM
      I've installed a few more versions.
       
      Since then, my BOX is acting WEIRED !!!!!!!!!
      A whole TRANSPONDER = STUCK on CCCAM / OSCAM
      I get SOUND !! BUT NO PICTURE !!! It freezes every 1 second !!!!!!!!!!!!!
       
      Is my VU+ ZERO 4K = FUCKED-UP ???  Nobody can repair it ????
      FUBAR !!!!! FUCKED-UP BEYOND RECOGNISTION !!!
       
      FUBAR !!!!!!!!!!
       
       
    • Door Gerrit Vermeulen
      Goedenavond,
       
      Weet iemand of de capaciteit van een HDD voor de VU+ Duo 4k gelimiteerd is? Of kan ik daar zonder moeite een 4 TB schijfje in stoppen?
       
      Hebben jullie nog een advies voor een type?
       
      Gr. Gerrit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid