Ga naar inhoud


Wie moet ik nu geloven????dreambox


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi TeeBee,

 

Maak je niet druk om die paar jongens die een andere droom koesteren dan diegenen die de dreambox echt willen aanschaffen (om voornamelijk hobbydoeleinden).

 

Voor die boy"zzzz" met een andere droom zijn er immers meer dan voldoende andere boxen in de handel beschikbaar die precies kunnen wat zij willen.

 

Ik snap echt niet waar zij zich op dit moment druk om maken. Alle info over de dreambox in zijn huidige staat is hier op dit board beschikbaar. Het enige wat een echt geïnteresseerde behoeft te doen is dit te LEZEN. Zij die dit niet (willen) doen zijn niet echt op zoek naar de dreambox maar hebben kennelijk andere (duistere?) motieven.

 

Goed, ook ik kan (bijna) niet wachten op de dreambox, maar dat komt dan ook omdat ik het apparaat in werking heb gezien tijdens jouw demo, en overtuigd ben geraakt van de huidige maar ook vooral toekomstige mogelijkheden.

Duidelijk is dat de gebruiker de box in de beginfase veel zo niet heel veel aan de computer zal hebben: MAAR DAAR GAAT HET DE SATHOBBYIST TOCH JUIST OM?

 

We wachten het derhalve rustig af: nogmaals, in het geval van de dreambox zijn dromen geen bedrog.

 

Groet,

Kcplus

 

 

 

......alle orde komt voort uit chaos......

Link naar reactie
Delen op andere sites


Tja.... ik vind toch dat al die mensen zeuren om een dreambox hun onkunde hier duidelijk maken. <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" />

Zodra ze dat ding in hun bezit hebben,gaan ze zeuren om nieuwe software enz...

Let op mijn woorden! <img src="/ubbthreads/images/icons/ooo.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ALs die door dream multimedia op een (login) pagina zetten,dan is er geen gezeur.Nieuwe software dan op de pagina en geen gezeur.desnoods zoals digeniuis doet dat je het serial nummer moet intikken vooraleer je aan de software kan.

Natuurlijk kan een dreambox bezitter deze firmware op zijn/haar pagina zetten zodat iedereen eraan kan.Zie daar geen probleem in echter,maar een officiele dream multimedia site met serienummer login zou de echtheid van de software garanderen.en geen flauwmakerssoftware.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...