Jump to content
Sign in to follow this  
Bossini

et10000 Xtrend et 10000 OpenPli 7.1 terugzetten naar fabrieksinstellingen

Recommended Posts

Ik wil mijn Xtrend 10000 terugzetten naar fabrieksinstellingen .

 

Hoe moet ik dit doen , svp , stapje voor stapje .

 

Wie kan mij helpen ?

 

bvbd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als hij tóch naar fabrieksinstellingen moet, dan zou ik hem gewoon schoon flashen... Sneller en hij is echt schoon...

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 uur geleden zei Tripleboy:

Dan moet je de originele image van VU+ nemen, dan is ie terug als Fabriek uit.

 

http://code.vuplus.com/

Denk niet dat dat werkt op een Xtrend 😐

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By hels
      Hoi,
      Ik heb nu 3 receivers (XT4000, XT7000 en een VU+). Het toevoegen van network mounts via het menu is "redelijk omslachtig" (zeker op 3 receivers).  Daarom heb ik eens gekeken of ik dit op Linux nivo kon doen via mtab oid. Hier staat weleens waar de data maar aanpassen is niet mogelijk (weet niet waarom; ben ingelogged als root). Heb jij een tip/idee hoe dit te realiseren?
       
      Ik heb gezocht in Sat4All, OpenPli en WWW maar kan het niet vinden .
       
      Groet, henk
    • By bigtwin
      Ik heb een Xtrend et10000 met Openpli 7.2. Weet iemand welk formaat geluid er uit de optische uitgang komt? Ik wil die nl. op mijn Kef lsx aansluiten, maar die kan optisch alleen pcm geluid aan.
    • By Brainbox72
      Goedendag,
       
      Na jaren van probleemloos tv kijken met mijn ET10000 begon ik problemen met de tuner te krijgen.
      Bij een zenderzoekloop vond de box maar 75 zenders. Ik heb toen de 2e tuner gebruikt van de box en dat werkte prima. De box vond weer 1700+ zenders.
      Na enige tijd kreeg ik het probleem weer. Ik heb toen een nieuwe tuner via Amazon gekocht en geinstalleerd. In het begin genoeg zenders. Nu zit ik na een zenderzoekloop weer rond de 1200. Wat kan hier fout zijn?
      Info over mijn box:
       
      Systeem OE: PLi-OE Firmware versie: OpenPLi 7.2-release (2020-05-09-release-7.2) Kernel versie / stuurprogramma datum: 4.10.6 / 4.10.6+20180412-r0.1 Tuners Tuner A AVL6211 (DVB-S2)  
       
      Misschien kan iemand mij verder helpen.
       
      Groet,

      Brainbox
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy