Jump to content
Sign in to follow this  
Tonskidutch

Buitenland ericsson fix neemt Kathrein over

Recommended Posts


Er staat dat de kernwerkzaamheid, de antennes voor mobiele telefonie , door Ericsson overgenomen zijn...

 

Ik lees dat tv/radio antennes en satellietantennes in de hand van Kathrein blijven...   dus wat dat betreft verandert er dus blijkbaar niets.

Edited by Sverige

Share this post


Link to post
Share on other sites

maar toch is het een beduidende overname wegens de 5G technologie die Ericsson daarmee in de hand heeft en een beetje voor de kust wegkaapt heeft van 5G contender vodafone

Share this post


Link to post
Share on other sites

op de Duitse radio > BR5 aktuell < hoorde ik dat ze helemaal overgenomen zijn door Ericsson en dat het satellietantennen deel wel gewoon onder oorspronkelijke naam Kathrein door gaat

dat lijkt me een goede keuze wegens de merknaam die jaren voor kwaliteit stond en staat (afgezien van de economische status)

 

50 minuten geleden zei Sprietje:

De Duitse lonen zijn veel te hoog.

t.o.v. wie? Polen of China

ik verdiende er geen eens 8€ per uur bruto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is in ieder geval goed voor Ericsson... die verdienen wel weer eens een beetje voorspoed :)

Ericsson was altijd al goed in mobiele techniek... door de concurrentie van de  chinesen is het allemaal wat miner geworden, maar hopelijk gaat het nu weer goed.

 

Of lonen hoog of laag zijn, hangt er vanaf of je ze ontvangt of moet uitbetalen... haha... wat in ieder geval ontzettend hoog is, zijn de werkgeverslasten ... dan kan je beter met je handel naar het buitenland gaan, en dat doen behoorlijk veel zakenmensen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minuten geleden zei Sverige:

wat in ieder geval ontzettend hoog is, zijn de werkgeverslasten

 

nou dat is een beetje oneerlijk het zo te benoemen

want het zijn de Lohnnebenkosten en niet de belasting op werkgevers hun winst en omzet

dus de verplichte voorzieningen en sociale kosten die een werkgever ten dele moet meebetalen, ja dat moet

Share this post


Link to post
Share on other sites

en dele omdat hij de mensen gebruikt en verslijt

en ten dele omdat hij middels de werkgevers winsten en omzet kan genereren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik schreef ook niet Belastingen maar Lasten... in het duits heet dat inderdaad Lohnnebenkosten...  bij de lasten komt dan uiteraard ook nog de belastingen... wat maakt dat het allemaal erg duur wordt als je in veel landen, waaronder Duitsland, mensen te werk wil stellen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

het is overal duur behalve daar waar geen bijdragen door werkgevers betaald worden en dus voor hongerlonen mensen worden uitgebuit

 

daarom was mijn vraag aan Sprietje ten opzichte van welk andere werknemer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kathrein dat overblijft heeft er zin in

 

 

Citaat

Abschließend stellt sich noch die Frage, auf welche neuen Highlights im Sortiment der Kathrein Digital Systems GmbH sich unsere Leser in den kommenden Monaten freuen dürfen?
 
Auer: Da wären CAP 850 (bereits bekannt), UWS 24 (Wideband auf Quatro Konverter), UAS 582 (Wideband LNB – bereits bekannt) und neue Kopstellenprodukte (unter anderem zur IP-Signal-Verteilung) und Netzwerkkomponenten… sowie ein paar weitere Produkte, die wir zum jetzigen Zeitpunkt noch nicht kommunizieren möchten.


Vielen Dank für das Gespräch.

Citaat

Tot slot rijst de vraag op welke nieuwe hoogtepunten in het productassortiment van Kathrein Digital Systems GmbH, waar onze lezers zich de komende maanden op kunnen verheugen.
 
Auer: Er zijn CAP 850 (reeds bekend), UWS 24 (wideband to Quatro converter), UAS 582 (wideband LNB - reeds bekend) en nieuwe topstationproducten (bv. voor de distributie van IP-signalen) en netwerkcomponenten..... en nog enkele andere producten die we op dit moment niet willen communiceren.


Hartelijk dank voor het interview.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

bron Digital Fernsehen (Auerbach Verlag)

 

en technisch zitten er dus nog wat leuke dingen aan te komen

Share this post


Link to post
Share on other sites

  Ericsson heeft een reservering van 1,12 miljard euro wegens een corruptieonderzoek in de Verenigde Staten.

meld het NRC

zo zo, heeft Kathrein DS nog geluk gehad dat ze tijdig zijn overgenomen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ericsson is de afgelopen dagen constant in het (zweedse) nieuws... Ik hoorde ergens dat Ericsson al 7 van zijn 9 levens verbruikt zou hebben.... haha...

Maar er was ook een bericht over enorme winsten...

Het Ericsson is een aandeel geweest waar ik wel wat mee verdiend heb... dus dat is goed... nu zou ik het niet meer kopen... het rommelt wat te veel, en het aandeel staat eigenlijk weer behoorlijk hoog als je het over de afgelopen 3 jaar bekijkt... (88.74 Kr slotkoers van vrijdag)

Ericsson is uiteindelijk wel een stabiel bedrijf... en die boetes zijn waarschijnlijk veel minder geld dan wat het allemaal opgeleverd heeft.... dus is er niet zo een probleem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Tonskidutch
   Arte in Ultra HD: Kulturprogramm sendet ab 2021 via Satellit in 4K
   Arte in Ultra HD: cultureel programma uit te zenden via satelliet in 4K vanaf 2021 Bron
  • By Tonskidutch
   Net gelezen:
    
   Redactie Digital Fernsehen en DPA
  • By Drs. IJzerbout
   De Duitse ARD  heeft besloten de overdracht van haar SD service op alle zenders te stoppen per Januari 2021.
   Ik vermoed dat het ZDF dezelfde stap zal gaan ondernemen.
    
   Bron: Satellifax
    
   ARD stellt ab 2021 die SD-Verbreitung ihrer Gemeinschaftsprogramme über Satellit ein
   Die ARD stellt zum Januar 2021 die Verbreitung ihrer Gemeinschaftsprogramme in SD-Qualität per Satellit ein. Ab diesem Zeitpunkt können die Zuschauer die Programme ausschließlich in HD-Qualität empfangen. Durch die Abschaltung spart die ARD erhebliche Kosten ein. In den vergangenen Jahren haben immer mehr Haushalte auf die bessere HD-Qualität umgestellt, und die Nutzung des SD-Empfangs ist beständig zurückgegangen. Die Entscheidung betrifft die gemeinschaftlichen ARD-Programme Das Erste, tagesschau24, ONE und ARD-alpha.

   Für die Zuschauer des öffentlich-rechtlichen Fernsehens fallen durch die Abschaltung keine zusätzlichen Gebühren an. Sollten Haushalte noch nicht über HD-fähige Fernseher oder Receiver verfügen, müssten sie gegebenenfalls entsprechende Geräte anschaffen, um das HD-Signal empfangen und wiedergeben zu können. Über die Details wird die ARD ihr Publikum in den kommenden Wochen und Monaten umfassend informieren. www.ard.de
  • By drz
   Monty Python-lid Terry Jones (77) overleden
   Vandaag om 13:46 door jvh - Print - Corrigeer
   Terry Jones Foto: AP
     Terry Jones, lid van de legendarische Britse comedygroep Monty Python is dinsdag overleden, dat meldt zijn manager. De Welshman leed sinds 2016 aan dementie, hij werd 77.   Jones maakte samen met John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam, Eric Idle en Graham Chapman deel uit van Monty Python. Hij regisseerde onder meer de Python-films ‘The life of Brian’ en ‘The meaning of life’. De regisseur en komiek gaf sinds 2016 geen interviews meer, omdat hij kampte met progressieve afasie, een form van dementie waardoor hij langzaam zijn spraakvermogen verloor.
   Jones overleed dinsdag met zijn echtgenote Anna aan zijn zijde. In een statement meldt zijn familie: “We zijn diep bedroefd de dood van onze geliefde echtgenoot en vader te moeten aankondigen. Terry overleed dinsdagavond na een lange, extreem dappere maar altijd goedgehumeurde strijd met een zeldzame vorm van dementie. De afgelopen dagen waren zijn echtgenote, kinderen, familie en talloze vrienden constant bij Terry in Noord-Londen, terwijl het leven hem langzaam ontsnapte.”
   “We verliezen een lieve, grappige, warme, creatieve en oprecht liefhebbende man wiens compromisloze individualiteit, genadeloze intellect en buitengewone humor gedurende zes decennia miljoenen mensen plezier heeft geschonken. Zijn werk met Monty Python, zijn boeken, films, televisieprogramma’s, gedichten en ander werk zal eeuwig voortleven, een passende nalatenschap voor een waarlijk genie.”
   “Wij, zijn echtgenote Anna, zijn kinderen Bill, Sally en Siri, en zijn familie willen de fantastische hulpverleners bedanken die de afgelopen jaren niet alleen draaglijk maar vaak ook plezierig maakten. We hopen dat deze ziekte ooit volledig uitgeroeid zal worden. Gelieve onze privacy te respecteren in deze pijnlijke tijden, en wees dankbaar voor de aanwezigheid van een buitengewoon getalenteerd, speels en gelukkig men die een authentiek leven leidde. Of in zijn eigen woorden: “Lovingly frosted with glucose”.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy