Jump to content
Sign in to follow this  
bierboer

dm900uhd Afstandbediening

Recommended Posts

Hallo vraagje mijn afstandbediening heeft sinds kort een rare instelling .als ik via de afstandbediening een cijfer indrukt krijg ik een pop venster met daarin de cijfer van de zender die ik wil zien maar er gebeurt niets ik moet dan eerst op de ok toets drukken . De ontvanger gaat niet automatisch naar de zender ik moet altijd twee maal drukken eerst de cijfer gevolgd door de ok toets . Kan dat niet in een keer ik bedoel ik druk op de vijf en de ontvanger gaat naar vijf.en niet twee maal drukken .hoe stel ik stel ik dat in en waar .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij het DreamOS is dit normaal. Overigens is de eerste toets gewoon via timeout te gebruiken. Wacht je (3 sec. geloof ik) dan gaat hij naar de zender. Heb in de GUI geen setting gezien waar dat te wijzigen is...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo ik gebruik open ATV 6.3 dit heb de afstandbediening nooit gedaan maar na een update van 6.2 baar 6.3 moet ik dit doen groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb zelf ook Open ATV maar dit probleem herken ik niet. Je kan erg veel instellen dus misschien ergens iets aan of uit gevinkt?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 uur geleden zei bierboer:

Hallo ik gebruik open ATV 6.3 dit heb de afstandbediening nooit gedaan maar na een update van 6.2 baar 6.3 moet ik dit doen groetjes

Kijk de instellingen van "Zender zap vertragingsmodus" na. (Als die op uit staat zal dat het probleem zijn)

Best op standaard zetten of zelf een zender zap vertraging instellen.

Menu - Instellingen - Bediening & gui - Zenderkeuze instellingen - Zender zap vertragings modus = Standaard - Bevestigen (groen)

 

 

Standaard zap instelling

1.jpg.cf51fd2771a8b0c8e52256467b7f87e8.jpg

 

Of met deze zap instelling (deze zapt het snelst met de nummer toetsen)

2.jpg.15995d6dc7a7b9d893d53a8a1fe8414c.jpg

Edited by satmaat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By jage
   Ik heb sinds een paar maanden een Dreambox DM 920. Vandaag tijdens het tv kijken bevriest het beeld (heb nog wel geluid). De dreambox reageert niet en heb hem uit en aan gezet. Tijdens het aanzetten blijft de dreambox in de rescue mode staan met de melding "waiting for dhcp" en doet verder helemaal niets. Iemand een idee wat te doen?
  • By zzzzzz
   Puur uit nieuwsgierigheid, weet er iemand welke verschillen er zijn tussen die toekomstige Dreambox Seven, en de Dreambox 920?
   Gaat de Dreambox Seven de 920 vervangen?
   Kunnen er nog modellen verwacht worden in die reeks (er is al de One, en de Two is ook aangekondigd)?
    
    
  • By EXTREEMPJE
   Hallo,
   Ik zou graag een 4k satontvanger willen aanschaffen.
   Nu gebruik Ik op de dm800 de scartuitgang om boven ook te kunnen kijken.
   Nu zit er op de 900 of 920 een av uitgang.
   Kan ik deze ook gebruiken om boven te kijken of is dit alleen voor het geluid?
   Grt André. 
    
  • By Daan
   Heb hier een dm900 staan waarvan de ethernet aansluiting defect is , kan je daar een losse module voor kopen en waar zijn die te koop, gezocht maar komt niets tegen.
  • By michaelangelo
   Hoi hoi,
    
   Een vraagje. Bij inschakelen van mijn dm920 gaat deze meteen over naar de juiste hdmi ingang op mijn tv. Nu heb ik er een versterker tussen gezet om af en toe films in dolby surround te kijken, maar helaas krijg ik geen dreambox weergave via mijn versterker. De dreambox heeft zowel een hdmi ingang als uitgang. De hdmi uitgang is verbonden met mijn tv en dat wil ik zo houden. Wil namelijk niet altijd gebruik maken van de versterker, vandaar. De hdmi ingang van mijn dreambox is gekoppeld aan de hdmi 1 poort van mijn versterker. De hdmi out poort van mijn versterker is weer gekoppeld aan de hdmi 3 poort van mijn tv. Via de hdmi 3 poort krijg ik toegang tot mijn versterker en kan ik de juiste hdmi poort selecteren om bijvoorbeeld een dvd te kijken. Dit laatste gaat prima af. Echter krijg ik mijn dreambox niet weergegeven als ik  hiervoor de juiste poort selecteer. Waar kan het aan liggen. Een heel verhaal, maar hopelijk wel duidelijk omschreven van het euvel. Bedankt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy