Jump to content
Wimo01

vu plus zero VU+ ZERO 4K wil niet verder doorstarten dan begin scherm.

Recommended Posts

Om er maar een paar te noemen;

TVV info / Sky news / bbc world news/Cnbc / Cnn

 

Heb nogmaals Oscam herstart. Ook de stb herstart. (maar waar zie je of de oscam wel degelijk herstart is?) denk dat daar iets fout is want krijg geen melding of is er die niet.

Zie wel alle zenders staan onder TVV.

Ook onderin de infobalk (met voldoende signaal en Kwaliteit)

Maar op 23.5 zie ik niets en ook de zenders op 19.2 via TVV niets.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Met je laptop of computer inloggen op de webif en dan kijken bij oscam.

(werkt bij VTi, zou bij open Pli ook we; zoiets zijn.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik vermoed dat je in de WebIf van Oscam de TVV reader nog aan moet zetten en die van CD uit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat had ik ook gedacht maar die oscam zie ik niet in Webif. hoe geraak ik daaraan.

Zie alleen maar het scherm met links de AB en bouq. prov. sats. alle zenders en epg

Share this post


Link to post
Share on other sites

je hebt een webinterface voor de bediening van de VU+

en

je hebt een apart webinterface voor oscam

om dat laatste op te roepen komt een dubbele punt en het poortnummer achter het IP van de VU+ te staan

197.168.178.104:12001

zo dus

 

het poortnummer staat in de configuratie van oscam en kean verschillen bij bepaalde feeds waar je het uit download

 

zo ziet die in de config regel uit

Code

    [webif]
    httpport = 12001
    httpuser =
    httppwd =
    httprefresh = 10
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.100-192.168.0.200

 

Edited by Tonskidutch
typo + voorbeeld

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opgelost,

Heb nogmaals oscam herstart (was al de 5° keer) en uiteindelijk zichtbaar geworden in Applicaties.

Heb dan CD readers gedeactiveerd en de TVV readers geactiveerd.

Met dank aan helpers maar die oscam speelde me parten.

 

Nu nog eerst een Backup en daarna alles loskoppelen en terug de doos in.

Wacht nog op TV meubel (moest gemaakt worden passend bij het meubilair)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor die BU kan ik daarvoor de Auto backup gebruiken die er in staat of liever een andere downloaden.

Maar dan welke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By hcfreak
      Ik was gewend van mijn oude (door Mimisiku vervloekte! 😃) CD M7 tuner een bericht te zien dat ik op een zender afgestemd had waarvoor ik geen abo had.
      Dit kom ik niet tegen met mijn VU+ Openpli (waar ik overigens erg tevreden over ben)
       
      Mijn vragen: hoe zie ik dat ik geen beeld heb omdat ik niet betaald heb en hoe zie ik dat ik geen beeld heb omdat de zender om dat moment niet uitzend
      (dit laatste wellicht omdat je dan geen blauwe balk ziet als je de pijl onder de OK knop op je remote klikt)
      Afstemmen mislukt krijg je alleen te zien als je zender lijst niet in orde is of ook door slechte ontvangst condities (zware storm)?
       
      bij voorbaat dank!
    • By Robbieuutgrun
      Hallo,
       
      Ik ben al jaren tevreden gebruiker van een VU+ solo en duo. Ik weet niet of er meerdere gebruikers zijn met dezelfde ervaring, maar over het algemeen heb ik het idee dat de tuner van de Solo beter/stabieler is dan die van de Duo. Offtopic misschien, maar mogelijk heeft het iets met m'n probleem te maken.
       
      Ik heb problemen met het vinden van zenders op de Vu+ Duo. Waar ik met de Solo de zender wel vindt lijkt het alsof op deze Duo verschillende zenders worden verwijderd na een volledige zenders-zoek-actie . De instellingen van zowel m'n solo als duo zijn gelijk. Ik gebruik de DiSEqC A/B/C/D tunerconfiguratie (19/23/28/13) op beide. V.B. De stappen die ik op beide nieuwe images, schone lei, volg zijn;
       
      - Installeren van de Henksat 19/23/28/13 zenderlijst
      - Volledige zender-zoek-actie
       
      Bijvoorbeeld in de NL zenderlijst zijn nu zenders als Ned 1/3 (2 = er wel) en zenders als Film1/2etc. verwijderd. Deze zijn bij 'alle zenders' ook niet te vinden.
       
      Op de solo soortgelijk gedrag, overigens niet in de NL zenderlijst, maar als ik vervolgens bij alle zenders zoek vindt ik de (werkende) zenders gewoon.
       
      * Ik heb de Tuner A inmiddels uitgeschakeld en ben om e.e.a. uit te sluiten, overgestapt op Tuner B. Ook dit helpt niet.
      * Ik had op beide nog een zelfde oude image staan (Pli Image 2018/11). Zelfde gedrag. Op de solo is deze overigens nog geinstalleerd. De Duo heb ik inmiddels voorzien van PLI 7.2. 2020/02
      * Ik heb daarnaast geprobeerd om ALLE bestanden in de /etc/enigma2 en /etc/tuxbox te kopieren van Solo naar Duo, vervolgens geboot. Ook dit gaf geen resultaat en dezelfde uiting, namelijk missen van verschillende zenders.
       
      Kortom... Een hoop geprobeerd maar ik kom d'r niet uit. Ik hoop dat de omschrijving uitgebreid genoeg is om misschien nog wat tips/trics of mogelijk oplossingen aan te dragen?
       
      Greetz...
       
       
       
       
    • By hcfreak
      Ik zie op mijn display van de Uno 4k SE alleen bij maar een enkele zender het zender logo erop staan. Bij de meeste zenders (die wel allemaal en beeld geven!) blijft het display zwart
      (alleen de  balk onderin geeft info). Waar moet ik dit zoeken? Geen idee of je bij alle (de meeste) zenders het logo mag verwachten in de display.
    • By hcfreak
      Heb een  1GB externe HD disc aan mijn sat monster hangen (FAT 32 geformatteerd). Als ik hem aansluit geeft hij automatisch aan dat er niets opstaat, hetgeen klopt.
      Druk ik op de rode opname knop dan verschijnt de melding: geen HD gevonden of de harde schijf is niet juist geformatteerd.
       
      Kan het ding kapot zijn? Ik heb hem ook op mijn nieuwe iMac aangesloten om te checken en dat was ook problematisch. Met schijfhulp programma (EHBO) liep hij vast.
      Daarna naar een windows laptop gegaan. Op deze laptop werd de ex HD herkend en de bestanden getoond die erop stonden en die ik op de Windows laptop heb verwijderd.
      Zou graag een advies krijgen voordat ik een nieuwe HD koop voor mijn VU+ 
    • By theboyk
      Heren,
       
      de nieuwste versie van Tivusat is de CI module Tivusat 4K
      Deze hebben we afgelopen week binnen gekregen.
      Werkt prima op smart tv alleen de Vu+ Zero met Openpli 7.2 geeft de melding dat deze kaart niet ondersteund word.
       
      Zijn er andere images waarop deze CI module wel werkend gemaakt kan worden?
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy