Jump to content
Sign in to follow this  
hcfreak

vu plus uno 4k Uitzending gemist plugin Open Pli= raadsel

Recommended Posts

Ik heb eerst het forum door gezocht. Begrijp ik het goed dat ik het kan vergeten om een uitzending (in mijn geval 13 april Ivo Niehe over Louis van Dijk) terug te kijken c.q. alsnog op te nemen.

Ik heb een Uno 4k SE en de Open Pli plug in : "uitzending gemist"  op mijn apparaat gezet. Als ik de goede dag kies en op OK klik zie ik: "there was a problem retrieving the media list" !

Ik was een super fan van Louis van Dijk. Kan ik het schudden? Wat betekent deze melding? 

elke tip wordt hogelijk gewaardeerd, misschien kan ik dan morgen al verder komen (want uitzending gemist loopt niet lang terug als je begrijpt wat ik bedoel) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uitzending gemist werkt al tijden niet meer. Volgens mij is hij inmiddels ook uit de feed verwijderd. De aanbieder heeft de boel op slot gezet door continue wijzigingen te doen waardoor het op een Open box niet meer werkt. Op een gegeven moment wekelijks een aapassing nodig. De makers hebben terecht de handdoek in de ring gegooid. De aanbieder heeft deze slag gewonnen. Zelfde verhaal met het nieuwere HbbTV. Werkt ook niet meer (volledig)

 • Bedankt 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 uren geleden, hcfreak zei:

k heb eerst het forum door gezocht. Begrijp ik het goed dat ik het kan vergeten om een uitzending (in mijn geval 13 april Ivo Niehe over Louis van Dijk) terug te kijken c.q. alsnog op te nemen.

Bedoel je deze?

Louis van Dijk, In Memoriam

 • Bedankt 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja die bedoel ik! Ga hem morgen op mijn Mac proberen op mijn Mac te zetten. Is die in HD? 

Had al gewoon uitzending gemist website geprobeerd maar de stream kwam maar niet op gang dus de screenrecoder stond voor Jan nog wat te draaien. Super bedankt (hopelijk HD );en post nog als ik hem heb kunnen branden (heel speciale dingen zoals eerder geholpen door Mimisiku ook Tribute Boudewijn de Groot binnen gehaald een prachtige film over deze troubadour (uit mijn jonge jaren 🥵

jammer dat uitzending gemist niks geworden is voor mijn sat en CD abo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nabrander: vwb mijn opmerking over HD : het is heel ergerlijk  dat via de website uitzending gemist je alleen programma’s in SD terug kunt zien kan opnemen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een waardeloos 'wij willen al uw geld voor iets wat je tóch al betaald' app. Bijna niets te vinden en liefst in SD. En natuurlijk niet voor Open boxen..

Nogmaals: ik vertik het om tichdubbel te betalen waarvoor al betaald is via de belasting. Ik zie de NPO als bedrijf.. Kunnen ze het niet redden met de dikke subsidies, dan gewoon delen afstoten en niet proberen overal nog eens extra geld uit te wringen. Dan gewoon failliet gaan en wegblijven...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is en blijft een behoorlijke kostenpost om alles in archief te hebben staan gereed voor het achteraf bekijken middels een stream!

Dat mag je echt gewoon zonder wenkbrauw fronzen zo aannemen.

Als je zo iets dan ook nog zonder Digital Rights Management of Docsis 3.1 zou aanbieden wordt je hele bibliotheek / archief leeg gezogen voor thuis archieven.

 

En men heeft dus ontdekt dat HBBTV ( hybrid television deels aangeboden per Internet ) veel te onveilig was inzake auteursrechten kwesties.

 

Wat helpt ons daar over heen, => vooraf opnames inplannen en dat kan echt prachtig mooi met een uitgebreide XMLTV EPG (of EPG import bij VTI )

 

(of je haalt de interactieve knalDIGITAAL receiver uit de garage en kijkt daarmee terug een gemiste opname)

ja het is wat:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dat snap ik van te voren inplannen maar dat was ik helaas vergeten! 

Nog een vraag, het hoort wel niet in dit forum, maar ik probeer het toch.

 

Ik kan het programma binnen halen en zie beeld, maar als ik mijn screenrecorder aanzet (Quicktime-> schermopname) dan verdwijnt het beeld!!

Heb nog iets langer geleden wel een recording kunnen maken. Is dit programma dan afgeschermd (copyrights of zo) ? Is er nog een way out? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

elke stream naar de pC of Apple is een opname en 1 wordt al gebruikt door enigma2

dus ja het kan goed zijn dat je met streamen binnenshuis meteen je SID2 beperking gebruikt hebt

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tonskidutch

Let wel! Er heeft niemand gevraagd dat de NPO dit móest gaan aanbieden. Ze proberen gewoon de markt te volgen (de commerciëlen doen het immers ook). Ze beseffen alleen niet dat die een grotere inkomstenpot hebben. En omdat zij géén grote reclamepot hebben bepalen ze dat dus de klant het maar moet betalen. Ik zeg dus nee! Gewoon uitzetten die boel... De NPO moet zich bezighouden met lineaire TV en verder niets,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stik de moord, er was toch zo iets als de mediawet. Maja de taken van de omroepen zijn voor jou dus niet duidelijk genoeg.  😴

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat heeft met hele IPTV gebeuren absoluut niets van doen! Da's allemaal opgeklopte lucht die ze zo duur mogelijk willen vverkopen.

De mediawet is in het leven geroepen om de toen schaarse kanaalruimte zo eerlijk mogelijk te verdelen. 30 kanalen voor elk wat wils en een ongecodeerde calamiteitenzender.... Die wet is inmiddels zo oud als Methusalem en allang achterhaald... Maar dat terzijde..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By alfred de witt
   Ik heb een vpn verbinding opgezet om tijdens de vakantie dit op mijn iPad te gaan gebruiken. Nu wil ik via openwebif ook op mijn iPad kunnen kijken maar het downloaden van mijn folders in m3u lukt nog niet, ik kan 100x op het boeket drukken maar downloaden doet hij niet. Nog een andere vraag want ik wil ook opnames via mijn iPad bekijken van mijn vu box maar er gebeurt hier ook niets las ik op de opname druk. Moet ik hier nog iets speciaals voor doen. Ik heb het idee dat ik nog wat mis. 
  • By hiburg
   Hallo,
    
   Ik heb een VU Plus Uno 4K SE in combinatie met Canal Digitaal, als Image gebruik ik VTI.
   Als ik nu via het menu zenders zoeken een fastscan doe dan heb ik daar niet de optie om LCN (logical channel number) aan te zetten. Daardoor (volgens mij) komen de kanalen achter elkaar doorgenummerd te staan en wijken deze af van de nummering die Canal Digitaal aanhoudt. Vb: foxsports 1 staat op 28, bij mijn buurman op 30 (die heeft een andere ontvanger).
    
   Weet iemand of en hoe ik LCN kan aanzetten of zit dit niet in VTI ?
    
  • By Mimisiku
   Ben op zoek naar diverse lcd_skins voor de VU+Ultimo 4K. Wil bewust géén LCD4Linux gebruiken, maar gewoon een vaste skin installeren die me (en mijn vrouw eigenlijk) het meest aanspreken..
  • By Elske
   vu+ duo 4k kabeltuner 
   als we een kabeltuner scan doen (kabeltelevisie van telenet) vindt deze
   de belgische zender 'caz' niet de rest van de zenders wel.
   dit probleem hebben we zowel op de vu+ en op de gigablue ontvanger
   iemand een idee waaraan dit kan liggen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy