Jump to content
Jan Ambers

vu plus duo Vu+DUO VTI updaten van v8.0 naar recentste versie

Recommended Posts

Laten we het inderdaad gezellig houden..... Discussiëren mag, mits de omgangsregels worden nageleefd.. Let's agree to disagree..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik hjeb er VTI-v8.02 ingeprogd en dat werkt vlot en geen hinderlijke "loading" meer

Vraagje: Waar stel ik de opstartTV/Radiozender in?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus al de moeite voor niets! Van VTi 8 naar VTi 8....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vraagje: Waar stel ik de opstartTV/Radiozender in?

 

Op de VUPLUS Support site staat het volgende:

 

Wo kann ich einen Startkanal einstellen?  In der FAV.-Lste auf den Sender gehen und die Menü-Taste drücken

 

Dat moet toch lukken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja en of!!! Het lukt super, bedankt!

Ik stel ook vast dat bij koude startup het audiolevel op 00 staat...

Is dat ook in te stellen en vast te leggen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By pieter532
      Ik heb sinds enkele dagen een VU+ Uno 4k SE (met een Dual FBC DVB-S2 Twin Tuner)  en voorzien van OpenPli 7.3. Ik wil graag een programma opnemen en een andere kanaal kijken.
      Uit onderstaande topic heb ik begrepen dat dit mogelijk is (of heb ik het toch verkeerd begrepen).
       
      Onder het menu item "Setup - Tuner & scanning - Tuner configuration" zie ik nu Tuner A t/m H. Tuner A is geconfigureerd  en Tuner B is disabled. De overige tuners staan op "FBC automatic / inactive".
      Wanneer ik op NPO1 HD een programma opneem kan ik vervolgens niet kiezen uit alle andere kanalen op 23.5E. De kanalen op andere satellieten zijn allemaal disabled (grijs). 
       
      Moet ik nog iets configureren om een programma op te nemen en in volledige vrijheid een ander kanaal te kijken? 
       
       
       
    • By Jürgen
      Titel kan komen te vervallen omdat de oorzaak aan de HDD ligt waar de videos zijn opgeslagen.
       
      Misschien kan de MOD deze topic verwijderen.
    • By kiekiek
      Voor mij even helemaal nieuw!
       
      Ik heb 2 VU+ Zero boxen. Ik wil intern gaan sharen van de 1e naar de 2e box en dan via Wifi. Ik heb nog 2 adaptertjes liggen dus vandaar de keuze voor Wifi.
      Als ik nu via Menu>Instellingen>Systeem>Netwerk kijk zie ik niet waar een Wifi netwerk is toe te voegen. Waar is dat te vinden in VTi? Ik zie alleen een niet aktieve LAN.
    • By policedog68
      hallo
      ik it met een heeeel groot probleem heb vorig jaar een vu+ zero gekocht altijd tv mee gekeken tot er wat fout ging weet niet precies wat maar ik weet dat hij helemaal leeg het enigste wat ik nog krijg is af en toe dat rose scherm van vu en die valt na enkele seconden weg verder helemaal niks.
      heb diverse dingen geprobeerd maar niks wil lukken op diverse site bestanden gedownload maar niks lukt om alles er terug op te krijgen..
       
      wat doe ik verkeerd 
    • By havejan
      Hallo Wij kijken elke avond via een van onze macs via Openwebif TV en dat had normaal gefunctioneerd tot begin deze week (tenminste voor de zenders die we kijken   Opeens kunnen wij enkel nog RTL 4 ontvangen en Spike lukte me uiteindelijk ook maar alle gangbare NPO1,2,3, SBS6, RTL-Z, Nat Geographic etc doen niets meer en geven zwart beeld met een grijze driehoek volgende stappen deden we om te kijken   1: we starten de OpenWebIf Zie image 1   2: Klikken op schermpje bij NPO1 zie image 2    Volgende Link wordt in een aparte Tab in Safari geopend http://192.168.1.101/web/stream.m3u?ref=1%3A0%3A19%3A5225%3AC99%3A3%3AEB0000%3A0%3A0%3A0%3A&name=NPO1+HD&device=etc&fname=NPO1+HD -> deze folder kann ik dus niet vinden op de decoder   3: Volgende Scherm verschijnt zie Image 3   5. Volgende heb ik al ondernomen - Reboots Decoder --> geen resultaat - Reboots laptop --> geen resultaat - Decoder op NPO1 en dan NPO1 starten op laptop --> geen resultaat - History safari geleegd - op mijn oeroude megatrage Windows PC werkte het wel   Mijn vermoeden is dat die streamlinks/files corrupt zijn. heeft iemand hier enig idee waar dit aan kan liggen?   PS1: het lukt me ook nog steeds niet om via mijn Mac direct op de decoder te komen, althans ik kom er wel op maar duurt een eeuwigheid om door de folders te bladeren heb ooit al eens een tip geprobeerd mbt Samba, maar dat heeft niet gebaat. nu ben ik ook niet echt een crack met linux en zo..   upload van Image1 lukt om de e.o.a. reden niet maar dit is het openwebif scherm met kanalenoverzicht   Alvast bedankt Jan

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy