Jump to content

fusie WarnerMedia en Discovery


 Share
Followers 3

Recommended Posts

AT&T en Discovery zijn een definitieve overeenkomst aangegaan om WarnerMedia's premium entertainment, sport en nieuws te combineren met Discovery's toonaangevende non-fictie en internationale entertainment- en sportactiviteiten.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst, die is gestructureerd als een All-stock, Reverse Morris Trust-transactie, zou AT&T $ 43 miljard ontvangen (onder voorbehoud van aanpassing) in een combinatie van contanten, schuldbewijzen en WarnerMedia's behoud van bepaalde schulden, en AT & T's aandeelhouders zou aandelen ontvangen die 71% van het nieuwe bedrijf vertegenwoordigen. Ondertussen zouden de aandeelhouders van Discovery 29% van het nieuwe bedrijf bezitten. De raden van bestuur van zowel AT&T als Discovery hebben de transactie goedgekeurd.

Het nieuwe bedrijf zal wereldwijd concurreren in de snelgroeiende D2C-business en content brengen naar D2C-abonnees in zijn hele portfolio, waaronder HBO Max en het onlangs gelanceerde Discovery +. De transactie combineert WarnerMedia's contentbibliotheek met populaire en waardevolle IP met Discovery's wereldwijde aanwezigheid, lokale taalcontent en regionale expertise in meer dan 200 landen en gebieden. Het nieuwe bedrijf zal kunnen investeren in meer originele inhoud voor zijn streamingdiensten, de programmeeropties van zijn wereldwijde lineaire betaaltelevisie- en uitzendkanalen kunnen verbeteren en meer innovatieve video-ervaringen en consumentenkeuzes kunnen bieden.

Het nieuwe bedrijf zal een bibliotheek hebben van bijna 200.000 programmeeruren en meer dan 100 merken samenbrengen, waaronder HBO, Warner Bros., Discovery, DC Comics, CNN, Cartoon Network, HGTV, Food Network, the Turner Networks, TNT, TBS, Eurosport , Magnolia, TLC, Animal Planet en ID.
De bedrijven hebben ook aangekondigd dat David Zaslav, president en CEO van Discovery, het voorgestelde nieuwe bedrijf zal leiden met een managementteam en leiderschap van beide bedrijven.

 

De huidige meerdere aandelenklassen van Discovery worden geconsolideerd tot één klasse met één stem per aandeel.

De raad van bestuur van het nieuwe bedrijf zal bestaan uit 13 leden, zeven aanvankelijk benoemd door AT&T, inclusief de voorzitter van de raad. Discovery zal in eerste instantie zes leden benoemen, waaronder CEO David Zaslav.

 

In een reactie op de transactie, die naar verwachting medio 2022 zal worden afgerond, zei John Stankey, CEO van AT&T: “Deze overeenkomst verenigt twee entertainmentleiders met complementaire contentsterktes en positioneert het nieuwe bedrijf als een van de leidende wereldwijde direct-to -consument streaming platforms. Het zal de fantastische groei en internationale lancering van HBO Max ondersteunen met de wereldwijde voetafdruk van Discovery en efficiëntie creëren die opnieuw kan worden geïnvesteerd in het produceren van meer geweldige inhoud om consumenten te geven wat ze willen. Voor aandeelhouders van AT&T is dit een kans om waarde te ontsluiten en een van de best gekapitaliseerde breedbandbedrijven te worden, gericht op investeringen in 5G en glasvezel om te voldoen aan de substantiële, langetermijnvraag naar connectiviteit. De aandeelhouders van AT&T behouden hun belang in ons toonaangevende communicatiebedrijf, dat wordt geleverd met een aantrekkelijk dividend. Bovendien krijgen ze een aandeel in het nieuwe bedrijf, een wereldwijde medialeider die een van de beste streamingplatforms ter wereld kan bouwen ”.

David Zaslav voegde toe: “Tijdens mijn vele gesprekken met John komen we altijd terug op hetzelfde eenvoudige en krachtige strategische principe: deze activa zijn samen beter en waardevoller. Het is super spannend om zulke historische merken, journalistiek van wereldklasse en iconische franchises onder één dak te combineren en zo veel waarde en kansen te ontgrendelen. Met een bibliotheek van gekoesterde IE, dynamietmanagementteams en wereldwijde expertise in elke markt ter wereld, geloven we dat iedereen wint ... consumenten met meer diverse keuzes, talent en verhalenvertellers met meer middelen en boeiende paden naar een groter publiek, en aandeelhouders met een wereldwijde schaal groeibedrijf dat zich inzet voor een sterke balans die beter gepositioneerd is om te concurreren met 's werelds grootste streamers. We zullen samen met het creatieve en getalenteerde WarnerMedia-team aan een nieuw hoofdstuk bouwen en deze ongelooflijke troeven bouwen op een bijna 100-jarige erfenis van de mooiste verhalen ter wereld. Dat wordt onze unieke missie: ons concentreren op het vertellen van de meest verbazingwekkende verhalen en er heel veel plezier aan beleven."

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's,

TVV Basic+, HD+ Duitsland 

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link to post
Share on other sites

Moge de Mededingsautoriteit het tegenhouden!

2 van zulke grote bedrijven die gaan fuseren dat kan nooit goed zijn voor de consument!

ZGemma H7S met VU+ turbo SE,Mutant HD2400,ZGemma H.2H,Clarketech HD5100c,1 meter draaibare schotel (53 oost-30 west) OpenHDF 6.5,OpenATV

 

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Link to post
Share on other sites
 • V.I.P.

Is het ook niet, abonnementen op Discovery+ vallen sterk tegen, dus dan maar fuseren... Ze willen allemaal de consument dwingen naar IPTV. En flink cashen door het bij verschillende bedrijven onder te brengen...

Raspberry Pi 3B+ Argolis Triple Reader Kaartserver + Smargo

Vu+ Zero 4K DVB-S2X, Vu+ Zero 4K DVB-C/T2, DM525 Combo, DM920 UHD

VU+Ultimo4K BTE, Ziggo, HD+ 

13°E,19.2°E, 23.5°E, 28.2°E. Triax 88 en Triax 60

Link to post
Share on other sites

Nou dan komen ze bedrogen uit

al die reclame zenders komen steeds meer mensen de strot uit

Dan nog meer aftikken voor iptv her en der 

 

hoop dat t hele zootje failliet gaat

 


 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Justin
   Voor de gene Die MTV LIVE HD,
    
   MTV(Rocks, Dance, Hits UK)
   I Concerts HD,
   Discovery Science HD,
    
   Missen kunnen het via deze site volgen, Voorwaarde is wel dat je Ace Player geinstaleerd moet hebben op je PC of Android apparaat. Deze bovengenoemde Zenders zijn in FULL HD en Engelstalig, Er zijn nog veel meer SD en HD Zenders maar die zijn meestal alleen in het Russich.
    
   Hoop dat jullie hiermee niet de zenders hoeven te missen die niet door CD & TVV worden aangeboden.
    
    
   http://torrent-tv.ru/channels.php
   (Hier staat niet de link van IConcertHd bij) <<<  Zal de URL snel mogelijk toevoegen
    
    
   En de Android app 
    
   https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.vidsoftware.acestreamcontroller.free
   (Hier zitten alle zenders in die ik bovenaan genoemd heb & het is ook in het Engels Vertaald app)
    
    
   Succes
    
   M.G:V Justin


×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.