Jump to content

samsung galaxy J4+ wordt niet meer herkend door windows 10 PC


peterp
 Share

Recommended Posts

Mijn Samsung Galaxy J4+ met Android 9 wordt sinds kort niet meer herkend , voorheen koppelde ik de Samsung met een kabel aan en kreeg een melding van gevonden J4+ en kon met de pc ermee werken ,nu sinds kort herkend windows 10 de J4+ niet meer , Ben naar apparaten beheer gegaan enz enz en gecontroleerd de usb controllers en bij de bovenste staat een geel gevaren driehoek dus software bijgewerkt en krijg melding de nieuwste software is al geïnstalleerd verder gezocht en kwam een melding tegen  : ERROR code 43 .. NU heb ik ook nog een samsung galaxyJ3  die is ACCOUNTLOOS deze aangesloten op m,n PC en wat blijkt DEZE J3 WORDT WEL HERKEND . ik kan wel laten zoeken en aanmelden MAAR wordt dan doorgestuurd naar een www. aka enz en dan moet ik een account aanmaken bij Microsoft en krijg ik een app en via die app kan ik dan IN MIJN J4+ , nu vraag ik jullie  wat kan ik doen om gewoon weer m,n Samsung J4+ aan te sluiten en een melding krijgen J4+ is gevonden ,IK WIL AL DAT ANDERE NIET of is dat in deze moderne computer tijd niet meer mogelijk ????

 

 

 

Link to post
Share on other sites


Volgens mij moet je ergens in je samsung een instelling aanpassen.

Je hebt al wel een recente Android versie, maar ik zou het volgende toch eens proberen.

En best de meegeleverde USB kabel gebruiken

 

  1. Soms wordt op de tablet gevraagd wat voor een type koppeling gewenst is. Selecteer ‘verbinden als mediaapparaat’ of ‘USB opslag’. Soms wordt deze melding niet automatisch getoond maar moet je zelf op de Android tablet op zoek tussen de instellingen. Waar je deze vind is afhankelijk van het type tablet en de Android versie. Zoek bij Opslaginstellingen > USB pc-verbinden > Verbinden als Media Apparaat of zoek bij Apparaat >Opslagruimte > USB-opslag koppelen. Soms verschijnt bij de notificaties een USB-icoon vanwaar je het type verbinding in kunt stellen.

dreambox8000 ,  BigBisat met Smart Titanium, Alps, en 2 X Inverto Black Ultra

VU+ solo2

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.