Jump to content

Zhemma clock in display?


qwyrp
 Share
Followers 2

Recommended Posts

Ik heb een Zgemma h9.2s op OpenPLI 8 en wil graag de tijd op het display tonen. Kan dit wel? Ik heb 2 plugins geprobeerd (permanentclock nog iets)

1x OpenPLI @VU+DUO en 1x VIX @ET9000

Link to post
Share on other sites

Is ook geen display maar een verlicht venster met een Airdigital logo. Hij bedoelt mogelijk de klok op het scherm.

Permanent klok moet dat kunnen. Of je dat moet willen. 

Er is zoveel te vragen dat ik het tóch eerst zelf probeer uit te zoeken. Dat is ook verrekte leerzaam.

 

Mijn boxen zijn allemaal powered by PLi.

Link to post
Share on other sites

Als jij OpenPLi gebruikt dan zou je de plugin permanent analoge klok eens kunnen proberen. Ik weet niet of die ook op ARM hardware loopt. De tweede een stukje groter.

2629A92D-2ED9-4587-819A-77A5C5FD84BA.jpeg

FFF0C2EC-FC8A-4ADB-8FD8-6B3E7C87961B.jpeg

Edited by John van Dreumel

Er is zoveel te vragen dat ik het tóch eerst zelf probeer uit te zoeken. Dat is ook verrekte leerzaam.

 

Mijn boxen zijn allemaal powered by PLi.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By cookie monster
      Zenders wissen bij octagonSF8008 , komen zelfs automatisch terug terwijl ge ze wist !!
      Ik probeer zenders die ik niet moet handmatig te wissen , want ....
      met de computer & ontvangers , ik begin er niet aan wegens te riskant voor mij !!
      Zenderlijsten wil ik niet & favorieten hoeft ook niet , ik gebruik gewoon blindscan !!
      OpenATV 6.5 & OpenPLI 8.0
       
      Dank U alvast
       
    • By Zilverhippie
      Hoi,
       
      Is er hier iemand van het OpenPLi team? Ik probeerde mij enkele weken geleden te registreren voor het forum, maar kreeg een error:
       
       
      Vandaag nog steeds het geval.
      Of mocht er mij iemand kunnen helpen die er al geregistreerd is om een bestandje te downloaden, bestanden kunnen namelijk enkel gedownload worden van hun forum door geregistreerde leden...
       
      Dank
    • By lindberg
      Hi guys,
      Heb onlangs de zgemma h9.2s aangeschaft..en meteen openpli erop gezet..nu de vraag : wanneer je in de gui " volledig uitschakelen " selecteert ,hoe krijg je hem dan weer aan met de ab ? .
      Weet trouwens iemand of deze ontvanger alleen 5g wifi ondersteund ? ,Krijg het geval met van allerlei routers verbonden behalve met mijn tplink 110 outdoor, en die is enkel 2.4 Ghz wifi..
       
      Thanx..
    • By JoeriD
      Om telenet wi-free in te stellen heb je een identity en password nodig (peap zonder verificatiefase)
      Dit zijn geen velden die beschikbaar zijn in de netwerk wizard van OpenATV.
      Hoe stel je dit in?
    • By hels
      Hoi,
      Ik heb nu 3 receivers (XT4000, XT7000 en een VU+). Het toevoegen van network mounts via het menu is "redelijk omslachtig" (zeker op 3 receivers).  Daarom heb ik eens gekeken of ik dit op Linux nivo kon doen via mtab oid. Hier staat weleens waar de data maar aanpassen is niet mogelijk (weet niet waarom; ben ingelogged als root). Heb jij een tip/idee hoe dit te realiseren?
       
      Ik heb gezocht in Sat4All, OpenPli en WWW maar kan het niet vinden .
       
      Groet, henk
    • By BartForms
      Luitjes
       
      Al lange tijd heb ik een VU+ Solo2 met openPLi. Helemaal fijn.
      Recent naar OpenPLi 7.2 gegaan. Canal Digitaal abbo, met CCCam320. Geen card-sharing oid.
      Ik maak veel gebruik van opnames (op een interne HD). Naast wat picons, geen poespas op de box ingeinstalleerd.
       
      Nu sinds enige tijd, merk ik dat als ik twee zenders tegelijkertijd opneem, dat het beeld schokkerig is (met artifacten) of dat er zelfs stukken van meerdere seconden ontbreken.
      Ik merk het zelfs als ik één opname heb lopen, en naar een andere zender kijk.
      Dit was eerder niet zo. Ik kon zonder problemen wel twee zenders opnemen, en een derde kijken.
       
      Wat zijn de ervaringen van andere VU+ Solo2 / OpenPLi gebruikers? Kan je twee zenders te gelijkertijd opnemen? En een derde (op een zelfde transponder) kijken?
      Is CCCam320 inefficient met CPU resources? Is een andere (efficientere) Cam aan te bevelen?
      Zijn er verbeteringen mogelijk?
       
      thx
       
    • By kees321
      Beste meedenkers,

      ik heb mijn perfect werkende Vu+ ultimo kapot gerepareerd middels een mislukte update.
      Dat deed ik toch al vaker, maar nu kwam-ie niet meer terug opgestart, het enige wat ik nu nog zie is een Vu-TI opstart scherm.
      Ik heb al geprobeerd om op te starten met een USB stick met de open-Pli er op, op de display op het apparaat zie ik dat de stick gezien wordt maar verder gebeurd er niets. Met deze stick + inhoud zette ik de Open-Pli er ook op enige tijd geleden.

      Dus, wat te doen ?
      Is er iets aan te doen ?
      Ik zoek me wild op het www maar ik kan er niet veel over vinden, dan wel ik gebruik de verkeerde zoektermen.

      Wie geeft me een hint ?
      Als er een bedrijf of iemand is die me hier mee kan helpen dan ook graag.
      bvd.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.