Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast shimai

Pas een Dreambox 7000 weet geen raad met EMU

Aanbevolen berichten

Gast

Sinds vandaag een 7000, heb 1x kunnen connecten middels mij router en er een nieuwe image ingezet. settings lukten echter niet. Nu via software updat in het menu een nieuwe image geupdate maar geen emu oftwel geen beeld op Ned. zenders zonder kaart of module.

Wie kan me een beetje opweg helpen.

 

In mijn pc kan ik overigens de Dreambox ook niet vinden in mijn netwerk, wellicht een ip adres probleem, ik kan me herinneren dat beide pc's ook geen ip adres hoefden te hebben (aut. toewijzen)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Toen je de image erop heb gezet

heb je toen wel een flash erase

gedaan.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

jawel dit is gedaan middels de knop op het app. zelf.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

zorg ervoor dat er een connectie is met internet middels je router. je moet dus de netwerk-instellingen van je db nalopen. geef je db een vast IP-adres buiten de range van je evt. aanwezige dhcp-server (van je router). zorg ervoor dat de gateway is ingesteld (IP-adres router) en de nameserver (DNS van ISP of van router als daar het DNS van je ISP is ingesteld). subnet-mask even goed zetten en kijken of er een verbinding is.

 

druk op de blauwe knop, zet de emu op scam_cs en druk ook even op key-update. je moet uiteraard wel een geldige keyupdate.url in je var/etc map hebben staan, anders kan ie middels de SoftCam.Key geen beeld op je TV toveren. die url kan je overal vinden, behalve op sat4all !!!

 

mocht je na key-update de melding krijgen : update succesfull o.i.d dan moet je beeld krijgen op de NL zenders (Irdeto1).

 

mocht je een originele seca2 kaart gebruiken. in onderste slot drukken, op sbs6 zetten, effe wachten, nog effe wachten, effe wachten nog, beeld ..

 

 

lalalala alalalala,

merDe

 

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

software update succesvol evenals settingsupdate, houd nu al een beetje van mijn Dreambox. middels 2x blauwe knop emu update geen succes.! Ik ga geen illegale dingen vragen maar u mag me pm'en.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Heb nu dus emu software nieuwe settings en keys geupdate met dreamupdate, Ned. gaan inmiddels open, maar met ftp dat werkt nog niet, kan iemand me zeggen waar ik goede info vind om met ftp de url te plaatsen in de root????????

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.