Ga naar inhoud


time2party

Lid
  • Items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Brugge

Recente bezoekers van dit profiel

770 profielweergaven

time2party's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik had gisteren reeds de kabels gewisseld (de triple op A en de mono op B). Zo vind hij perfect en automatisch de 19.2 en 23.5 op de A en 13.0 op de B, schakelen doet hij ook perfect zonder enige wijziging. Jammer van de 28.2. Vind het wel vreemd want normaal zou je op de B ook twee mogelijkheden hebben (C en D) maar daar vond hij dus enkel de 28.2.
  2. Dat weet ik dus ook niet, volgens de verkoper wel maar wil of kan niet helpen via mail of tel. Wil wel een technieker langs sturen.
  3. Dat klopt, dus staat er dat je een duo (astra/ hotbird) en een single (atlantic bird3) kunt aansluiten. Zie ook hier boven het schema die in de doos zat. Mss moet ik de kabels eens omdraaien en de triple op A aansluiten ipv nu op B, maar volgens mij maakt dit niets uit.
  4. Op de switch staat nochtans diseqc 1.1 , op de triple heb ik helaas maar 1 uitgang over.
  5. Dit zat bij de switch, volgens deze installatiegids zou het dus wel moeten lukken alleen kan niemand me zeggen hoe?
  6. Ik kom deze SPAUN SUR 420 WSG toch nog tegen bij Sat winkel in voorraad.
  7. Ik zie net dat je nu een foto hebt bijgeplaatst van de switch. Werkt dit dan ook met de triple kop?
  8. Bedankt voor uw snelle reactie. Volgens de toch wel zeer bekende Sat verkoper (winkel in Be en NL) moet dit wel kunnen. Ik heb hun ook perfect gemeld wat de bedoeling was en rade me deze switch aan, heb ook een mail gestuurd naar de fabrikant van deze switch en volgens hun kan het ook maar helaas kan niemand me echt zeggen hoe . Een technieker sturen kunnen ze wel. Wel vreemd dat ik beeld heb 19.2 en 28.2, op de 13.0 is dit normaal wat deze kop heeft geen switch ingebouwd. Welke switch zou ik dan nodig hebben dat het zeker werkt? Deze kwam ik ook reeds tegen, DISEQC SPAUN SUR 420 WSG.
  9. Hallo Allemaal, Ik heb de volgende configuratie maar krijg het niet echt goed, moet dus ergens iets fout doen. Het betreft deze switch, DiSEqC switch 1-1 mod 9216 Johansson. Mijn ontvanger is een Gigablue HD Quad Plus ontvangen met software van hun teamblue 6.4. Ik heb twee schotel: Schotel 1 is voor zien van een enkel kop en staat op de 13.0. Schotel 2 is voorzien van een triple quad kop (19.2 – 23.5 – 28.2). Deze wil ik via de switch op tuner 3 aansluiten. Aansluitingen zijn zo, De out naar de satelliet ontvangen (Gigablue) op tuner 3. De A is verbonden met de mono kop voor de 13.0. De B is verbonden met één uitgang van de triple kop (19.2 – 23.5 – 28.2) Ik heb beeld op de 13.0 en schakelt perfect. Op de 19.2 en 28.2 heb ik ook beeld maar schakelen tussen deze loopt moeilijk (duurt soms zeer lang). Op de 23.5 heb ik niets. Zie foto van bv. hoe ik de 19.2 heb ingesteld, de 23.5 en 28.2 heb ik het zelfde gedaan maar nummer van de LNB is dan 3 en 4. Wat doe ik verkeerd? Alvast bedankt.
  10. Ik heb geen "keutel machine" , alle machines hier zijn gemotoriseerd. 🙂 Sinds een paar dagen werkt het terug. 👍
  11. Net de laatste nieuwe image van Teamblue 6.4 (22/01/2023) geïnstalleerd en de full image back-up werkt terug, perfect. 🙂 Helaas werkt nu de weather plugin niet meer. 🙁 De waarden worden niet upgedate, blijft steeds het zelfde.
  12. Ok, daar woon ik dus ook. Is je probleem reeds opgelost?
  13. Hey Lauketib, Ik woon zelf in Vlaanderen en hier zijn er ook verkooppunten, weet niet van waar je juist bent.
  14. Ik zie mijn ontvanger helaas niet staan voor Blackhole 5.1, het zijn al de 4k ontvanger van Gigablue. ok, even wachten dan.
  15. Bedankt voor uw glas heldere uitleg. Wat u onderaan adviseert heb ik reeds gedaan, image op een USB stick geplaatst en zo een clean install gedaan zonder iets over te zetten. Onmiddellijk na het starten zonder maar iets te installeren heb ik geprobeerd een back-up van de image te maken. Dit naar de USB - HDD en de NAS maar geen enkele lukt. Steeds het blauwe scherm dat er iets mis gelopen is en dat de box herstart. Wat de HDD besterft is deze map aanwezig en plaats zat. Op de NAS maakt hij de map zelf aan maar daar stopt het ook. Mss doe ik een handeling verkeerd bij het flashen, ik doe dit vanuit de box bij flash online maar kies daar voor de image op USB. Ik kies er dan ook voor clean image en zet niets terug als hij dit vraagt. De box lijkt dan ook nieuw want moet weer taal kiezen, tuners instellen enz... Maar helaas is ook dan geen back-up mogelijk. Ik heb zonet eens een oudere clean image terug gezet (teamblue) van ergens in november en daar lukt het wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...