Ga naar inhoud


Satterdam

Lid
  • Items

    631
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Over Satterdam

  • Verjaardag 11/20/1983

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Satterdam's prestaties

  1. Ik doet dat gewoonlijk ook niet. Ik wilde alleen tijdelijk via de app de firmware updaten om een zo mogelijk een probleem op te lossen. namelijk dat droogprogramma's na een paar minuten abrupt stoppen. Alleen door tijd in te stellen zonder programma droogt hij normaal. Ik wil de app dan ook weer meteen verwijderen.
  2. Ik heb een warmtepompdroger die je met een app kunt bedienen. Het merk is AEG 9000 series. het probleem is dat het niet lukt de droger met de app te verbinden via android. Ik volg alle stappen zoals ze in de handleiding staan. In de app moet ik de droger verbinden via wifi . en vervolgens verbinding maken met mijn thuisnetwerk. Dat lukt allemaal, maar als er vervolgens verbinding met het internet gemaakt moet worden gaat het mis. Dan krijg ik een foutmelding. Ik heb een Zyxel modem van de internetprovider. In de modem heb ik mesh uitgeschakeld omdat dat problemen lijkt te geve. Ook heb ik 5G van de wifi uitgeschakeld omdat de app alleen via 2.4G werkt. Ondanks dit alles lukt het niet om verbinding te maken. Hopelijk is er iemand die het wel gelukt is om zijn AEG droger te koppelen.
  3. Niet de app maar de osd in de interactieve tv ontvanger
  4. Bij mijn weten is er verder niets veranderd. Alleen de naam. ja en wat kleine dingetjes in de osd zoals kleur en lettertype. Dat gaat dan waarschijnlijk om de app. Ik had het over de interactieve tv-kastjes.
  5. Is bij mij vannacht automatisch gegaan. het zou kunnen dat ze niet alle ontvangers tegelijk doen , maar stapsgewijs. Als je niet wilt wachten kan je de stekker van de ontvanger ff uit het stopcontact halen en weer insteken. dan gaat de ontvanger vanzelf updaten.
  6. Sinds vandaag zijn ook de Canal Digitaal interactieve tv-ontvangers overgezet naar Canal+ . Wat mij is opgevallen is dat in de osd een lelijke kleur rood wordt gebruikt. meer in de richting van roze. Niet prettig voor het oog.
  7. Ik wilde gewoon weten of het wat uitmaakt. Ik heb de paal wel waterpas staan.
  8. Heeft het nut om de paal waar de schotel op bevestigd is waterpas te zetten?
  9. Het was dan ook een ironische opmerking. niets om serieus te nemen. Maar zag idd op de sites dat het aangepast is.
  10. Hier bij online ook verschenen in het basispakket. leuk om er bij te hebben.
  11. ook de Biss codering staat niet aangegeven op kingofsat en lyngsat. slordige jongens daar? 😆 Op de eutelsats 7 , 10 en 16 oost zitten ook een rits afrikaanse fta zenders die de wedstrijden uitzenden maar dan op zwart gaan bij de wedstrijden.
  12. ff goed teruglezen. Satfeeds-DX zei dat het een multistream was, niet ik 😉
  13. klopt maar wordt vaak gebruikt voor multistream uitzendingen
  14. Ik heb geprobeerd op deze satelliet af te richten met een triax 88cm, maar krijg met geen mogelijkheid signaal. Ook op andere wide beam transponders geen signaal. heb met de skew van de lnb gespeeld maar geen resultaat. De satelliet zit zit heel dicht bij de Astra 19.2 ?
  15. Ik had het over de transponder die ik in mijn eerste post noemde. dus niet wat jij nu laat zien .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...