Ga naar inhoud


pieter532

Lid
  • Items

    376
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Recente bezoekers van dit profiel

3193 profielweergaven

pieter532's prestaties

  1. Even een laatste mededeling. Ik heb vorige week een aluminium buis gekocht in een bouwmarkt met de volgende specificaties. Doorsnede 12 mm, lengte: 100 cm en dikte materiaal 1 mm. Deze op lengte gezaagde en vervolgens zo goed mogelijk de originele buis nagemaakt (kop/kont platgeslagen en 2 gaatjes geboord). Situatie is weer helemaal hersteld. En nog bedankt voor alle reacties!!
  2. Beste allen, Ik heb in mijn reserve voorraad toch nog een alternatieve stang (side feed leg) gevonden. Bij wat beter weer (droog) wil ik deze gaan monteren. @RimaNTSS; alsnog ontzettend bedankt voor het aanbod - stel ik zeer op prijs.
  3. Bedankt voor de tip. Ik heb nu een tijdelijke oplossing gecreëerd met een tie-wrap.
  4. Bedankt voor je reactie. Oh dat is heel erg aardig. Geef me even een paar dagen. Ik kan misschien nog iets met een oude schotel regelen.
  5. Dag allen, Sinds enkele dagen geen beeld meer en zojuist viel me op dat een onderdeel van mijn Cahors Visiosat BIG Bi Sat stuk is. Ik weet niet hoe zo een "beugel/steun" heet - dit stuk verbindt de rail met de LNBs aan de schotel. Niet de feedarm ;0) Zie foto - dat is misschien ook de beste uitleg. Hoe heet dit onderdeel? En kan je dit onderdeel nog nabestellen? Groeten
  6. Excuus. Inderdaad. Bv Ziggo Sport Voetbal.
  7. Ik heb geen ontvangst op Ziggo kanalen. Iets lokaal of heeft iemand anders hier ook last van?
  8. Ik heb idd meerdere LNBs. De fysieke ruimte van de LNBs is zeker aspect dat ik nog mee zou nemen in de aankoop van een 'grotere' LNB. Ik begrijp uit je laatste reactie dat de oppervlakte van 70mm (tov 40mm) niet voor een betere ontvangst zorgt. Het leek me zo logisch.
  9. Thx. Gisteravond was ik kennelijk niet helemaal scherp want had in diverse de forum-categorieen gekeken maar niet in "Algemene vragen". Desondanks ontzettend bedankt voor de antwoorden.
  10. Ha ha ha ... was de uplink weggevallen. Had ik dat ergens kunnen lezen?
  11. Beste allen, Gisteravond was het bewolkt en had ik (in ieder geval) geen ontvangst van enkele zenders op twee transponder/frequenties (12129V en 12187H). Overige zenders op 23.5E toonden wel beeld. Zojuist geverifieerd dat de zenders op deze twee transponder/frequenties (12129V en 12187H) wel ontvangst hebben. De LNB is een Evo Quad (zie bijlage - LnbEvoQuad.png). Heeft het zin om deze LNB te vervangen door een andere LNB om bij bewolkt weer toch beeld te hebben? Misschien een LNB met een grotere ontvangst-oppervlakte van 70mm (zie bijlage - witte oppervlakte - InvertoPremiumQuad.png)? Of heeft iemand nog een ander goed advies?
  12. Ik heb een DigitQuest CI+ CAM voor de zwarte Tivusat kaart. Is het de moeite waard om daar de blauw/witte kaart tot leven te wekken? Of weten we (uhhh jullie - wat ik ben meer een doener dan een denker ;0) nu al dat dat geen zin heeft.
  13. Ik wil wel een testje proberen met met WeCAM echter ik kan daar niks over vinden. @Mimisiku heb je misschien wat info voor me zodat ik deze software op mijn VU+ kan draaien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...