Ga naar inhoud


digitaal kijker

Lid
  • Items

    3875
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

1 Volger

Over digitaal kijker

  • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    belgie
  • Interesses
    satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

30734 profielweergaven
  1. sinds gisteren kan ik als belg inloggen op de canal+ app, heb nog niet alles getest, de zenders kan ik bekijken via app, de rest staat per provider apart om terug te kijken, alles waar je een extra abbo op nodig hebt kan je niet bekijken, dat wat ik normaal zou moeten kunnen bekijken de canal+ series heb ik nog niet getest. maar het werkt dus in belgie voor zenders, straks test ik de series.
  2. hier geen problemen, je zal het bij je eigen installatie moeten zoeken.
  3. is dat Nederlandse aanbod van commerciellen echt nog zo bijzonder om er een IPTV kastje voor bij te zetten???
  4. de regels worden wat bij geschroefd wegens uitzendrechten, normaal zou een belg ook niet mogen kijken naar het canal digitaal aanbod, maar ze hebben toch toegang er op, een belg kan bv geen SKY uk of Duitsland nemen wegens geen uitzendrechten buiten hun land en canal digitaal mag dit wel, klopt toch ook niet hé al jaren.
  5. Er zal wel een volk voor zijn dat dit wil terug zien na al die jaren. In Duitsland is er een zender dat dit nog volop uitzend. en na 1 a 2 jaar veranderd het thema weer, de zender behoud zijn thema niet.
  6. Dit kan voor vergissingen zorgen, stel dat er iemand met hetzelfde e-mail adres en paswoord een tv Vlaanderen abbo heeft en een canal digitaal abbo, hoe gaat die app dan reageren daarop als ze geen onderscheid maken met de taal voor je aanbod.
  7. Maar is dan wel stom als ze enkel de taal keuze geven dat er Vlaams en Nederlands staat, dat is toch geen verschil in talen, we begrijpen beide, beetje stom, maar ik kan dus de app downloaden in een Belgische apple App Store.
  8. Ik heb ook de mogelijkheid voor andere landen te kiezen, niet enkel België of Nederland heb contact gehad met canal digitaal via Facebook en daar hebben ze bevestigd dat ik de app kan gebruiken in België met canal digitaal vakantie abbo.
  9. Ze zenden nog series uit zoals JAG, the x files, en nog andere, voor de serie kijker van series van de jaren 90 een fijne optie.
  10. In een nieuw persbericht van vtm is het de bedoeling om van deze zender een om de zoveel tijd een ander thema te geven, dus deze 90’s zender is niet blijvend, ze zijn goed met zenders te veranderen als het niet aanslaat, ze doen dit met hun radio zenders ook soms.
  11. Series en films van de 90’s, baywatch, Beverly Hills 90210 enz.
  12. En de zender wordt vanaf 1 april alweer eens veranderd van thema, het wordt een 90’s kanaal, hun dokter kanaal heeft kennelijk geen succes, na navolging van hun radio thema zenders dat om de zoveel tijd een andere naam krijgt zijn de tv zenders ook aan de beurt, gaat het daar zo goed dat ze telkens veranderen van naam 😉
  13. Ik heb op m’n iPhone de app kunnen installeren, voor je inlogt kan je kiezen tussen de verschillende landen waar canal+ M7 beschikbaar is, dus kies je belgie dan krijg je de inlog voor tv Vlaanderen, kies je Nederland dan krijg je de inlog voor canal digitaal, het film en series aanbod zou voorlopig enkel in Nederland beschikbaar zijn, ze zijn nog bezig om dat in Europa beschikbaar te hebben. kan voorlopig niet inloggen want mijn vakantie abbo is nog niet actief, dat is pas op 24 maart, dus dit weekend normaal. ik ga de app dan eens testen wat er mogelijk is met het canal digitaal aanbod.
  14. Heeft canal digitaal wel nog een toekomst, het wordt ook duurder en er verdwijnen ook alsmaar zenders bij hen….
×
×
  • Nieuwe aanmaken...